Småkager? Denne side bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden, at føre statistik og optimerer udseendet på siden.

Aktuelle tilbud

Her kan du finde nogle af vore gode tilbud, rabatter mm. Husk at der er altid lidt mere at vælge imellem i butikken. Kik ind og gør en god handel.

Super Schuberth Tilbud

Vi giver den endnu mere gas, og har i øjeblikket følgende SUPER tilbud på Schuberth hjelme, spar op til kr. 3.200,-

Schuberth Tilbud C4

 • Schuberth C4 alle modeller
  Før fra kr. 4.999,- nu fra kun kr. 2.999,- spar op til kr. 2.000,-
 • Schuberth R2 alle farver
  Før op til 3.499,- nu kun kr. 2.099,- spar op til kr. 1.400,-
 • Schuberth C3 PRO alle modeller.
  Før op til kr. 4.799,- nu fra kr. 2.999,- spar helt op til kr. 1.400,-
 • Schuberth S2
  Før op til kr. 4.498,- nu fra kun kr. 1.998,-
  Tilkøb SRC til S2 nu kun kr. 1.800,- spar helt op til kr. 3.200,-
 • Schuberth E1 alle modeller.
  Før op til kr. 5.299,- nu fra kun kr. 2.999,- spar helt op til kr. 2.300,-
 • Schuberth SR1 Alle farver uanset førpris.
  Før op til kr. 5.495,- nu kun kr. 2.495,- spar helt op til kr. 3.000,-
 • Schuberth C3 Basic.
  Før kr. 2.995 nu fra kun kr. 2.199,-

Der er kun et begrænset antal, af flere af farver og modellerne, så det er først til mølle. Du finder flere detaljer omkring udvalg og størrelser ved at følge linkene til vores online shop.

Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Vinteropbevaring kun kr. 1.199,- frem til den 15. april 2020

Vinter rude 400pxVi tilbyder vinteropbevaring i opvarmede lokaler, med alarm, til kun DKK 1.199,- frem til den 15. april 2020. Du kan også vælge vore klargørings pakke med vinteropbevaring til kun DKK 2.799,-

Tilbud: Gratis afhentning ved bestilling af vinterklargøring i hele midt- og vestjylland. Ring og hør nærmere.

Læs mere om vores tilbud på vinteropbevaring lige her

Prisvindende Rukka sæt til en skarp pris

News GoodDesign Rukka Energater2Lige nu kan du spare hele kr. 2.800,- hvis du køber et sæt Rukka Energater, som ud over at være et af de bedste Rukka sæt igennem tiderne, også har vundet den prestigefyldte "GOOD DESIGN" award fra Chicago Athenaeum.

 "GOOD DESIGN" en pris som ikke normalt gives til motorcykel beklædning, som bl.a. Boeing 787 Dreamliner jet tidligere har vundet, så man må sige at Rukka Energater sættet er kommet i godt selskab.

Energater sættet har i vores butik også været en stor succes, da det er et sæt der bare fungerer og på mange punkter overgår alt det man normalt forventer af et motorcykel sæt. Dette er kort sagt vores mest solgte Rukka sæt i Armacore serien med Gore-Tex PRO.

Men som altid er det først til mølle hvis du vil have fingrene i Rukka Energater sættet.

Du kan læse mere om, samt bestille sættet ved at klikke lige her.

Rukka's 110 års jubilæums tilbud

Rukka logoVi fejrer Rukka’s 110 års jubilæum med to specielle jubilæumsmodeller og et helt særligt jubilæums tilbud

Stærkt begrænset antal, herre næsten udsolgt.

Vi har købt et parti Alvar og Aino 110 års jubilæums jakker hjem og sælger dem lige nu, for kun kr. 2.999,- pr. stk. Derudover har vi tilbud, på et par Rukka Fuel bukser for kun kr. 2.499,- Begge dele er naturligvis med Gore-Tex membran, aftageligt foer og D3O beskyttelse.

Jubilæums tilbud jakke + buks kun kr. 4.999,-

Gælder kun så længe lager haves. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Se mere og bestil Rukka Alvar herre tilbuddet her

Se mere og bestil Rukka Aino dame tilbuddet her

Rukka Flexius og Flexina tilbud

Rukka Flexina Grå smallRukka Flexius grå Suzuki smallVi har fået fingrene i et parti af en af vore mest populære modeller, som vi så sælger til en yderst skarp pris.

Rukka Flexius til mænd & Flexina til kvinder er lavet i Codura Stretch så komfort og sikkerhed går op i en højere enhed. Jakkerne har mange lækre detaljer og er bl.a. udstyret med Gore-Tex, D3O beskyttelse, Outlast termofoer og høj vandtæt krave.

Du kan læse mere, finde prisen go eve. bestille Flexius og Flexina ved at klikke på de undeliggende links.

Se vores tilbud på Rukka herre mc beklædning lige her

Se vores tilbud på Rukka dame mc beklædning lige her

Schuberth C3 Basic tilbud

Schuberth TilbudVi har købt et stort parti Schuberth C3 Basic hjelme, som vi sælger til en usædvanlig skarp pris. Hjelmene er håndlavede fiber hjelme af højeste kvalitet, så du får top sikkerhed, meget lavt støjniveau, super pasform og indbyggede solbriller, uden at det kan ses på prisen.

Oven i det har vi valgt at sælge anti-dug og SRC kommunikations system med, til en ekstrem skarp pris, så det samlet set bliver en samlet pakke til en førhen uset lav pris.

Vi har hjelmene i butikken, så du har mulighed for at komme forbi og prøve dem. Men de kan naturligvis også bestille online.

Du finder priserne, farverne og udvalget i Schuberth C3 Basic lige her.

Vi har naturligvis også andre gode tilbud på Schuberth bl.a. Schuberth S2, som du finder ved at klikke her.

Shoei GT-Air på tilbud

GT Air Tourenfahrer TestsiegerShoei GT-Air bliver næste år opdateret og vil sælger derfor hele vores lager til stærkt nedsat pris. Den nye model kommer til at hedde GT-Air 2 og prisen på den komme til at ligge fra ca. kr. 3.800,- 

Spar op til kr. 900,- priserne starter fra 2.999,- så det er nu du skal slå til.

Shoei GT-Air er en virkelig tophjelm med høj sikkerhed, lavt støjniveau, indbyggede solbriller og har bl.a. vundet som bedste hjelm i tyske Touren-Fahrer

Du er velkommen til at komme forbi butikken og prøve hjelmene, men du kan også med fordel bestille den online på vores shop med det samme.

Du kan finde vores udvalge af Shoei GT-Air ved at klikke lige her

Honda Sommerudsalg, spar op til kr. 50.000,-

2016 Honda sommer pris small

Du kan lige nu spare helt op til kr. 50.000,- på en ny Honda motorcykel. Der er tale om overgemte modeller til en helt vild pris, men også et stærkt begrænset antal, så et er først til mølle.

Der er tale om nye motorcykler fra 125ccm og helt op til 1300ccm, og af forskellige typer, så der er noget for en hver smag. Alle motorcyklerne vil naturligvis, selv om de er produceret tidligere, stadig blive leveret med 5 års garanti.

Du kan finde finde alle de gode tilbud ved at klikke lige her.

Bridgestone dæk tilbud.

Billige Bridgestone motorcykel dæk smallVi kan lige nu tilbyde billige motorcykel dæk, til bland selv priser, helt uden at snyde med sukkerafgiften.

Der er tale om helt nye kvalitets dæk fra Japanske Bridgestone, der passer på både de fleste moderne sports, naked og touring maskiner. BT-021 er sports-touring dækket, for dig der vil have gode køreegenskaber forenet med en lang levetid. BT-016 er gade sportsdækket, der passer til dig der vil have endnu mere vejgreb.

Du kan selv finde din størrelse og se priserne ved at klikke på billedet til højre. Men eller hjælper vi gerne med vejledning på mail eller telefon.

Efterårs pris baskere

Efterårs pris baskereLeder du efter nyt udstyr? Så har vi lige nu flere gode tilbud på hjelme, tøj og udstyr.

Vi har sat prisen ned på flere modeller fra Dainese, og du kan bl.a. få en Dainese jakke med Gore-Tex for under DKK 2.500,- og en Dainese læderdragt til under 4.500,- hvilket må siges at være rigtigt billigt. Du finder tilbudene ved at klikke på linket her, og så vælge gruppe.

Vi har også et super tilbud på Cardo PACKTALK, der løber oktober måned ud, eller så længe vi har lager. Klik her for at komme til tilbudet.

Vi har også købt et stort restpartiet af Schuberth S2, som vi sælger til rene fantasi priser. Du finder tilbudet ved at klikke her.