Aktuelle tilbud

Her kan du finde nogle af vore gode tilbud, rabatter mm. Husk at der er altid lidt mere at vælge imellem i butikken. Kik ind og gør en god handel.

Jule Tilbud

jule tilbudVi har her i december valgt at lave 24. helt specielle juletilbud, så du kan spare rigtigt mange penge på dine julegaver. Der vil være alt fra hjelme til under halv pris, til stærkt nedsatte støvler, kort sagt vil der være lidt af hvert.

Du kan finde tilbuddene i vore online shop, klik her for at komme til tilbuddene.

Vi vil samtidig køre en lille julekalender på facebook, smut ind på facebook og giv os et like så du kan følge med i de 24 vildt hæsblæsende afsnit.

Klik her for at finde os på facebook

Schuberth C4 tilbud

C4 testsieger smallVi har lige nu et helt vildt tilbud på Schuberth C4 hjelme, hvor du kan spare helt op til DKK 1.200,- på hjelmen og helt op til DKK 2.400,- når du samtidig køber et samtaleanlæg med.

Schuberth C4 er en virkelig tophjelm, og har bl.a. vundet som bedste klap hjelm på markedet i tyske Motorrad.

C4 er den første klaphjelm i verden der er produceret med DFP teknik. DFP står for Direct Fiber Processing og er en ny fiber teknik der gør det muligt at producerer skallen lettere samtidig med at styrken er forbedret.

Schuberth C4 er også den første flip-op hjelm fra Schuberth der som standard er udstyret med indbygget højtalere og mikrofon, så den fra fabrikken er forberedt til montering af SENA samtaleanlæg. Mikrofonen er helt skjult og samtaleanlægget klikkes let op i nakken på hjelmen, så det ud over de 2 små knapper i nakkekraven er helt skjult.

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Du finde vores udvalg af Schuberth C4 ved at klikke her.

Prisvindende Rukka sæt til en skarp pris

News GoodDesign Rukka Energater2Lige nu kan du spare hele kr. 2.800,- hvis du køber et sæt Rukka Energater, som ud over at være et af de bedste Rukka sæt igennem tiderne, også har vundet den prestigefyldte "GOOD DESIGN" award fra Chicago Athenaeum.

 "GOOD DESIGN" en pris som ikke normalt gives til motorcykel beklædning, som bl.a. Boeing 787 Dreamliner jet tidligere har vundet, så man må sige at Rukka Energater sættet er kommet i godt selskab.

Energater sættet har i vores butik også været en stor succes, da det er et sæt der bare fungerer og på mange punkter overgår alt det man normalt forventer af et motorcykel sæt. Dette er kort sagt vores mest solgte Rukka sæt i Armacore serien med Gore-Tex PRO.

Men som altid er det først til mølle hvis du vil have fingrene i Rukka Energater sættet.

Du kan læse mere om, samt bestille sættet ved at klikke lige her.

Rukka's 110 års jubilæums tilbud

Rukka logoVi fejrer Rukka’s 110 års jubilæum med to specielle jubilæumsmodeller og et helt særligt jubilæums tilbud

Stærkt begrænset antal, herre næsten udsolgt.

Vi har købt et parti Alvar og Aino 110 års jubilæums jakker hjem og sælger dem lige nu, for kun kr. 2.999,- pr. stk. Derudover har vi tilbud, på et par Rukka Fuel bukser for kun kr. 2.499,- Begge dele er naturligvis med Gore-Tex membran, aftageligt foer og D3O beskyttelse.

Jubilæums tilbud jakke + buks kun kr. 4.999,-

Gælder kun så længe lager haves. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Se mere og bestil Rukka Alvar herre tilbuddet her

Se mere og bestil Rukka Aino dame tilbuddet her

Rukka Flexius og Flexina tilbud

Rukka Flexina Grå smallRukka Flexius grå Suzuki smallVi har fået fingrene i et parti af en af vore mest populære modeller, som vi så sælger til en yderst skarp pris.

Rukka Flexius til mænd & Flexina til kvinder er lavet i Codura Stretch så komfort og sikkerhed går op i en højere enhed. Jakkerne har mange lækre detaljer og er bl.a. udstyret med Gore-Tex, D3O beskyttelse, Outlast termofoer og høj vandtæt krave.

Du kan læse mere, finde prisen go eve. bestille Flexius og Flexina ved at klikke på de undeliggende links.

Se vores tilbud på Rukka herre mc beklædning lige her

Se vores tilbud på Rukka dame mc beklædning lige her

Schuberth C3 Basic tilbud

Schuberth TilbudVi har købt et stort parti Schuberth C3 Basic hjelme, som vi sælger til en usædvanlig skarp pris. Hjelmene er håndlavede fiber hjelme af højeste kvalitet, så du får top sikkerhed, meget lavt støjniveau, super pasform og indbyggede solbriller, uden at det kan ses på prisen.

Oven i det har vi valgt at sælge anti-dug og SRC kommunikations system med, til en ekstrem skarp pris, så det samlet set bliver en samlet pakke til en førhen uset lav pris.

Vi har hjelmene i butikken, så du har mulighed for at komme forbi og prøve dem. Men de kan naturligvis også bestille online.

Du finder priserne, farverne og udvalget i Schuberth C3 Basic lige her.

Vi har naturligvis også andre gode tilbud på Schuberth bl.a. Schuberth S2, som du finder ved at klikke her.

Shoei GT-Air på tilbud

GT Air Tourenfahrer TestsiegerShoei GT-Air bliver næste år opdateret og vil sælger derfor hele vores lager til stærkt nedsat pris. Den nye model kommer til at hedde GT-Air 2 og prisen på den komme til at ligge fra ca. kr. 3.800,- 

Spar op til kr. 900,- priserne starter fra 2.999,- så det er nu du skal slå til.

Shoei GT-Air er en virkelig tophjelm med høj sikkerhed, lavt støjniveau, indbyggede solbriller og har bl.a. vundet som bedste hjelm i tyske Touren-Fahrer

Du er velkommen til at komme forbi butikken og prøve hjelmene, men du kan også med fordel bestille den online på vores shop med det samme.

Du kan finde vores udvalge af Shoei GT-Air ved at klikke lige her

Super Schuberth Tilbud

Vi giver den endnu mere gas, og har i øjeblikket følgende SUPER tilbud på Schuberth hjelme, spar op til kr. 3.000,-

Schuberth Tilbud

 • Schuberth C3 PRO alle modeller.
  Før op til kr. 4.799,- nu fra kr. 3.699,- spar helt op til kr. 1.000,-
 • Schuberth S2
  Før op til kr. 4.498,- nu fra kun kr. 2.795,-
  Tilkøb SRC til S2 nu kun DKK 1.800,- spar helt op til kr. 2.200,-
 • Schuberth E1 alle modeller.
  Før op til kr. 5.299,- nu fra kun kr. 4.699,- spar helt op til kr. 1.000,-
 • Schuberth SR1 Alle farver uanset førpris.
  Før op til kr. 5.495,- nu kun kr. 2.495,- spar helt op til kr. 3.000,-
 • Schuberth C3 Basic.
  Før kr. 2.995 nu kun kr. 2.499,-

Der er kun et begrænset antal, af flere af farver og modellerne, så det er først til mølle. Du finder flere detaljer omkring udvalg og størrelser ved at følge linkene til vores online shop.

Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Honda Sommerudsalg, spar op til kr. 50.000,-

2016 Honda sommer pris small

Du kan lige nu spare helt op til kr. 50.000,- på en ny Honda motorcykel. Der er tale om overgemte modeller til en helt vild pris, men også et stærkt begrænset antal, så et er først til mølle.

Der er tale om nye motorcykler fra 125ccm og helt op til 1300ccm, og af forskellige typer, så der er noget for en hver smag. Alle motorcyklerne vil naturligvis, selv om de er produceret tidligere, stadig blive leveret med 5 års garanti.

Du kan finde finde alle de gode tilbud ved at klikke lige her.

Bridgestone dæk tilbud.

Billige Bridgestone motorcykel dæk smallVi kan lige nu tilbyde billige motorcykel dæk, til bland selv priser, helt uden at snyde med sukkerafgiften.

Der er tale om helt nye kvalitets dæk fra Japanske Bridgestone, der passer på både de fleste moderne sports, naked og touring maskiner. BT-021 er sports-touring dækket, for dig der vil have gode køreegenskaber forenet med en lang levetid. BT-016 er gade sportsdækket, der passer til dig der vil have endnu mere vejgreb.

Du kan selv finde din størrelse og se priserne ved at klikke på billedet til højre. Men eller hjælper vi gerne med vejledning på mail eller telefon.

Efterårs pris baskere

Efterårs pris baskereLeder du efter nyt udstyr? Så har vi lige nu flere gode tilbud på hjelme, tøj og udstyr.

Vi har sat prisen ned på flere modeller fra Dainese, og du kan bl.a. få en Dainese jakke med Gore-Tex for under DKK 2.500,- og en Dainese læderdragt til under 4.500,- hvilket må siges at være rigtigt billigt. Du finder tilbudene ved at klikke på linket her, og så vælge gruppe.

Vi har også et super tilbud på Cardo PACKTALK, der løber oktober måned ud, eller så længe vi har lager. Klik her for at komme til tilbudet.

Vi har også købt et stort restpartiet af Schuberth S2, som vi sælger til rene fantasi priser. Du finder tilbudet ved at klikke her.