Handelsbetingelser KOK MC webshop
KOKMC_510x140_skygge

Salgs og leveringsbetingelser

Ordrebekræftelse: Der vil straks efter bestilling blive tilsendt dig en ordrebekræftelse, vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse, til du har modtaget dine varer sammen med en faktura.

Køb julegaverne nu. Vi bytter alle julegaver købt hos os fra den 1. november 2022 helt frem til den 1. februar 2023

Fortrydelsesret, retur og refusion: Hos os vil vi helst, at vore kunder er glade for det de har købt hos os. Derfor har du altid 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt online, så du kan nå at se dem ligesom hvis du købte dem i vores fysiske butik i Holstebro. Da vi ikke kan sælge brugte varer, skal de varer du returnerer være lige så gode som nye, og i ubrugt original emballage, returportoen påhviler afsenderen. Skulle du vælge at returnerer en brugt vare, forbeholder vi os retten til at fratrække værdiforringelsen fra produktet. Bemærk at vi ikke modtager pakker på efterkrav, men returnerer pengene på det kort de er købt med eller alternativt vis bankoverførsel. Ring på 97413722 eller send en email til os for at aftale nærmere. Ønsker du at returnere dine varer så skal de sendes til:

KOK MC ApS
Niels Ebbesensvej 10
7500 Holstebro

Levering: Alle pakker bliver sendt med Post Danmark med mindre andet er aftalt. Typisk leveringstid 2-5 arbejdsdage, skulle der opstå problemer med leveringstiden vil vi kontakte dig.

Betaling: Betaling kan ske gebyrfrit med Dankort, Visa, Mastercard, JCB eller via bankoverførsel.

Fragt og gebyrer: Forsendelses omkostninger i Danmark er DKK 50,- på ordrer over DKK 1.200,- sendes fragtfrit i Danmark. Ved betaling med dankort er der intet gebyr. Bemærk at ved efterkrav opkræver Post Danmark yderligere et lille gebyr ved leveringen af pakken. For at opsummerer, så er ordrer på over DKK 1.200,- betalt med dankort helt fragt og gebyrfrie i Danmark. Ordrer der skal sendes uden for Danmark vil blive tillagt gebyr for ekspedition og fragt du kan se fragtprisen inden du godkender ordren i kassen.

Hjelme, beklædning og lignende: Har du bestilt tøj, hjelm, handsker, støvler, rygskjold eller andet udstyr der skal passe til dig i størrelse er du naturligvis velkommen til at prøve det på, for at sikre dig at du har fået den rigtige størrelse. Du må dog ikke fjerne mærkesedler og lignende, ligesom du ikke må prøvekøre og eller ibrugtage det på motorcykel, knallert, scooter eller lignende, hvis du vil returnerer det igen. Er du interesseret i at prøvekøre en hjelm inden du køber den så er du velkommen til at komme forbi vores butik, så finder vi en løsning. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe med at finde den rigtige størrelse.

Reklamationsret: Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret på alle varer købt hos KOK MC. Har du en vare du ønsker at reklamere over, skal du gøre det inden for rimelig tid, 2 måneder betragtes som en hovedregel som inden for rimelighed. Vi henviser til købelovens normale bestemmelser på disse punkter.

Købeloven: På alle punkter vil vi henvise til, at købelovens bestemmelser altid gør sig gældende, og vi vil eller kan på ingen måde stille vore kunder dårligere.

KOK MC ApS tager forbehold for taste og pris fejl, samt udsolgte varer. Det kan ske at du bestiller en vare ved os der er både udsolgt og udgået, og i disse tilfælde forbeholder vi os retten til at annullere ordren, da vi så naturligvis ikke kan leverer den ønskede vare.


Om
Kontakt