Småkager? Denne side bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden, at føre statistik og optimerer udseendet på siden.

Manualer og vejledninger

Her kan du finde lidt blandede manualer til nogle af de produkter vi sælger.

5 års garanti på Schuberth

5 års garanti på SchuberthSchuberth tilbyder alle deres kunder 5 års garanti på alle deres Schuberth hjelme, en virkelig god service til alle kunder der har valgt at købe en Schuberth. Garantien gælder fra købsdatoen på hjelmen og gælder også selv om du har købet en hjelm der evt er nedsat eller udgået.

Det eneste der kræves at dig som kunde er at du registrerer din hjelm ved Schuberth, så har du 5 års garanti på din Schuberth hjelm.

Registreringen foregår på Schuberths internationale hjemmeside, og du kan finde den ved at klikke lige her.

Har du ikke en Schuberth hjelm, så kan du finde vores store udvalg af Schuberth hjelme lige her

Vedligeholdelse af Rukka jakke og bukser

Rukka logoRukka motorcykel beklædning er lavet til at holde i mange år, men det bliver jo med tiden beskidt og også komme til at lugte lidt. Men det betyder ikke så meget da det kan tåle at komme i både vaskemaskine og tørretrupler.

Sådan vasker du dit Rukka tøj:

  • Se den individuelle vaskeanvisning på hvert produkt
  • Tag alle protektorer ud før vask. Alle skuldre, albuer, ryg, hofte og knæ beskyttere mm skal fjernes.
  • Maskinvask hver del separat, med vrangen ud, husk at lukke alle lynlåse og velcro, på skåne/uld hånd program program ved 30° eller 40°. Brug special vaskemiddel købt ved os, eller alm. vaskemiddel til fin vask uden blegemiddel i.
  • Brug ikke skyllemiddel.
  • Kan stryges ved lav varme (indstilling nr. 1) på nær der hvor der er reflekser.
  • Skal tørres i tørretumbler ved lav varme (max 55° C) en del af gangen. Kan din tørretumbler ikke sættes så langt ned i temperatur, kan du køre hver enkelt del i 15 minutter og køle det af igen og så køre det i 15 minutter igen to til 3 gange og så lade det tørre færdigt på en bøjle bagefter.

Bemærk at Rukka AirPower beklædning (Codura AFT) må ikke puttes i tørretrumbleren.

Du kan købe vaskemiddel af os i butikken, eller online lige her.

Cardo G9, G4, Q3 og Q1 dansk manual

cardo-logo-100pxDu kan her finde de danske manual til følgende Cardo produkter:

Du kan med held bruge manualerne til andre Cardo og Cardo relaterede produkter da de er nært beslægtede. Herunder finder kan du se hvad der nogen lunde svarer til hvad.

Du skal dog være opmærksom på, at man lige skal sætte sig ind i forskellene på monteringen, samt placering af knapper på de forskellige anlæg.