Kataloger

Her kan du finde nogle af vore kataloger online, hvis du gerne vil have et trykt eksemplar, er du velkommen til at afhente et eksemplar i butikken, så vidt vi har lager.

God læselyst.

Honda MC katalog 2018 smallHonda 2018 kataloget

Honda byder til 2018 sæson på en lang række spændelde nyheder, som f.eks. en helt ny Goldwing i hele tre udgaver, samt det helt nye Neo Sports Cafe consept med tre nye modeller i henholdsvis 125ccm, 300ccm og 1000ccm motorer.

Du finder naturligvis alle Honda motorcykel modeller på den danske marked, samt farver og specifikationer i dette katalog.

Du kan se kataloget her online, men du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi butikken og få et trykt eksemplar med hjem.

God læselyst.

Klik her for at åbne kataloget.

Suzuki MC 2018Suzuki 2018 katalog

I 2018 byder Suzuki på endnu mere agresive priser på deres modeller, man kan sige at "value for money" har fået endnu et gear. Det har aldrig været billigere at få fingrene i en ny Suzuki.

Derudover kan Susuki også byde på Danmarkspremiere på to modeller i 125ccm segmentet, et segment som Suzuki ikke har været representeret i over en lang årrække.

Den populære SV serie har til 2018 også fået et nyt medlem, nemlig den stilsikre SV650X, som tilmed lanceres til en meget fornuftig pris.

Udvalget af udstyrsmodeller er til 2018 blevet kraftigt opdateret, og de fleste af modellerne kan nu fås i hele tre varianter. Yoshimura varianterne er sportslige, mens Adventure+ modellerne er klar til eventyr.

Klik her for at åbne kataloget.

Honda MC 2017Honda 2017 Kataloget

I dette katalog finder du det komplette danske motorcykel program fra Honda, med artikler, data, farver mm.

Honda er uden sammenligning den største fabrikant af motorcykler i verden, og er ud over det kendt for en meget høj kvalitet og pålidelighed.

Klik her for se Honda 2017 kataloget

Rukka 2017 kataloget

Rukka 2017 Katalog

Rukka er specialister i MC beklædning og laver udstyr til dig i top kvalitet.

Rukka bruger kun de bedste materialer som Gore-Tex, Codura, Outlast mm. og giver derfor helt op til 5 års reklamationsret på deres tøj.

Klik her for Rukka kataloget 2017

Honda 2016 katalogHonda 2016 Katalog

I dette katalog finder du alle de nye modeller fra Honda. Honda er uden sammenligning den største fabrikant af motorcykler i verden, og er ud over det kendt for en meget høj kvalitet.

Klik her for se Honda kataloget

Dainese 2016 katalogDainese 2016 Kataloget

Dainese har siden 1972 produceret motorcykel beklædning af højeste kvalitet, og er specielt kendt for deres beskyttere og lædertøj. Når det kommer til inovation inden for motorcykel tøj, så går Dainese foran, og har derfor igennem tiden kommet med mange opfindelser som bl.a. knee-slideren og ikke mindst rygbeskytteren, som Dainese opfandt tilbage i 1978 i samarbejde med den dobbelte MotoGP verdensmester Bary Sheene. Nyeste skud på stammen er D-Air, som er et Airbag system til motorcykel brug, som er i aktivt brug i både bl.a. MotoGP og World Super Bike Championship, men også i World Cuppen i ski.

Dainese har altid engageret sig i motorsport på højeste plan, og har gennem tiderne beskyttet legendaiske kørere som Kenny Roberts, Eddie Lawson, Carl Fogarty, Max Biaggi, Nicky Hayden, Guy Martin, Tom Sykes og men ikke mindst de to mest vindende kørere i historien, Giacomo Agostini samt Valentino Rossi.

Vi kan desværre ikke lagerføre hele Dainese programmet, men vi skaffer gene lige det du gerne vil have hjem efter aftale. Kontakt os og hør nærmere.

Klik her for at se Dainese 2016 kataloget

Shoei Katalog 2016

Shoei 2016 Katalog

Shoei har siden 1959 produceret nogle af verdens bedste styrthjelme, der alle er håndlavede i Japan.

Shoei har et stort engagement i motorcykel race, og har leveret hjelme til adskellige verdensmestre i stort set alle former for motorcykel sport. Heraf kan nævnes følgende MotoGP verdensmestre: Wayne Gardner, Eddi Lawson, Wayne Rainey, Alex Criville, og senest i 2014, Marc Márqesz.

Shoei sætter stor stolthed og ære i deres styrthjelme, og giver derfor også hele 5 års garanti på alle deres hjelme.

Klik her for at se Shoei Kataloget

Rukka 2016

Rukka 2016 Katalog

Rukka er specialister i MC beklædning og laver udstyr til dig i top kvalitet.

Rukka bruger kun de bedste materialer som Gore-Tex, Codura, Outlast mm. og giver derfor helt op til 5 års reklamationsret på deres tøj.

Klik her for Rukka  kataloget 2016