Kataloger

Her kan du finde nogle af vore kataloger online, hvis du gerne vil have et trykt eksemplar, er du velkommen til at afhente et eksemplar i butikken, så vidt vi har lager.

God læselyst.

Honda MC 2017Honda 2017 Kataloget

I dette katalog finder du det komplette danske motorcykel program fra Honda, med artikler, data, farver mm.

Honda er uden sammenligning den største fabrikant af motorcykler i verden, og er ud over det kendt for en meget høj kvalitet og pålidelighed.

Klik her for se Honda 2017 kataloget

Rukka 2017 kataloget

Rukka 2017 Katalog

Rukka er specialister i MC beklædning og laver udstyr til dig i top kvalitet.

Rukka bruger kun de bedste materialer som Gore-Tex, Codura, Outlast mm. og giver derfor helt op til 5 års garanti på deres tøj.

Klik her for Rukka kataloget 2017

Honda 2016 katalogHonda 2016 Katalog

I dette katalog finder du alle de nye modeller fra Honda. Honda er uden sammenligning den største fabrikant af motorcykler i verden, og er ud over det kendt for en meget høj kvalitet.

Klik her for se Honda kataloget

Dainese 2016 katalogDainese 2016 Kataloget

Dainese har siden 1972 produceret motorcykel beklædning af højeste kvalitet, og er specielt kendt for deres beskyttere og lædertøj. Når det kommer til inovation inden for motorcykel tøj, så går Dainese foran, og har derfor igennem tiden kommet med mange opfindelser som bl.a. knee-slideren og ikke mindst rygbeskytteren, som Dainese opfandt tilbage i 1978 i samarbejde med den dobbelte MotoGP verdensmester Bary Sheene. Nyeste skud på stammen er D-Air, som er et Airbag system til motorcykel brug, som er i aktivt brug i både bl.a. MotoGP og World Super Bike Championship, men også i World Cuppen i ski.

Dainese har altid engageret sig i motorsport på højeste plan, og har gennem tiderne beskyttet legendaiske kørere som Kenny Roberts, Eddie Lawson, Carl Fogarty, Max Biaggi, Nicky Hayden, Guy Martin, Tom Sykes og men ikke mindst de to mest vindende kørere i historien, Giacomo Agostini samt Valentino Rossi.

Vi kan desværre ikke lagerføre hele Dainese programmet, men vi skaffer gene lige det du gerne vil have hjem efter aftale. Kontakt os og hør nærmere.

Klik her for at se Dainese 2016 kataloget

Shoei Katalog 2016

Shoei 2016 Katalog

Shoei har siden 1959 produceret nogle af verdens bedste styrthjelme, der alle er håndlavede i Japan.

Shoei har et stort engagement i motorcykel race, og har leveret hjelme til adskellige verdensmestre i stort set alle former for motorcykel sport. Heraf kan nævnes følgende MotoGP verdensmestre: Wayne Gardner, Eddi Lawson, Wayne Rainey, Alex Criville, og senest i 2014, Marc Márqesz.

Shoei sætter stor stolthed og ære i deres styrthjelme, og giver derfor også hele 5 års garanti på alle deres hjelme.

Klik her for at se Shoei Kataloget

Rukka 2016

Rukka 2016 Katalog

Rukka er specialister i MC beklædning og laver udstyr til dig i top kvalitet.

Rukka bruger kun de bedste materialer som Gore-Tex, Codura, Outlast mm. og giver derfor helt op til 5 års garanti på deres tøj.

Klik her for Rukka  kataloget 2016