Brands

Hos KOK MC har vi en bred palette af nogle af de største og bedste mærker inden for motorcykler, scootere og udstyr til disse. Herunder er en liste over nogle af de brands som KOK MC forhandler.

Honda

honda logo 1Honda er en Japansk producent af motorcykler og stort set alt andet med en motor i. Honda har været verdens største producent af motorcykler siden 1956. Honda er også verdens største producent af motorer og producerer ca. 14.000.000 motorer hvert år hvilket svarer til ca. en motor hvert andet sekund.

Honda producerer motorcykler og scootere af den højeste kvalitet og finish, og anses for at være de mest driftssikre motorcykler og scootere.

Honda har deltaget og vundet i stort set alle former for motorsport, heriblandt MotoGP, Superbike og Formel 1.

KOK MC har forhandlet Honda motorcykler og scootere siden 1985. 

Suzuki

Suzuki - Way of life

Suzuki er et af verdens mest kendte Brands, og en af verdens største producenter af motorcykler. Suzuki producerer ud over motorcykler også bl.a. biler og scootere.

Gennem tiden har Suzuki deltaget og vundet i stort set alle former for 2 hjulet motorsport, inkl. MotoGP og Superbike.

KOK MC har forhandler Suzuki motorcykler og scootere siden 1986. 

PGO

PGO scootersPGO er en Taiwanesisk producent af kvalitets prisvenlige scootere, der igennem mange år har været markedsførende i Danmark.

PGO er nok mest kendt i Dnamrk for deres Hot 50 som igennem 90'erne og først i 2000 tallet har været den suverent mest solgte scooter i Danmark.

KOK MC har forhandlet PGO siden 1996.

Kymco

kymco logoKymco er et Taiwanesisk mærke der både producerer scootere, motorcykler og ATV'ere.

Kymco er den største scooterproducent fra Taiwan, og har igennem tiderne produceret dele og eller samarbejdet med flere af de mere kendte Japanske og Europæiske proucenter som f.eks. Honda, Kawasaki og BMW.

Kymco er i Danmark mest kendt for deres Scootere, hvor de leverer både 30Km/h og 45Km/h scootere men også størrere motorcykel scootere.

KOK MC har forhandlet Kymco scootere siden 2013.