Om KOK MC

Hvem er vi

Trine_gladiusNår du handler hos KOK MC er du sikret god service

KOK MC er autoriseret forhandler af Suzuki, Peugeot og MotoCR. Vi handler desuden med brugte motorcykler af alle Japanske mærker samt BMW.

Skal du have en ny motorcykel tilbyder vi op til 5 års garanti på denne, ligesom vil hjælper med at finde den bedste løsning når det gælder forsikring og eventuelt finansiering.

KOK MC har en stor tøjafdeling, med et bredt udvalg af beklædning, hjelme og udstyr fra alle de store top brands.

Jeppe_busaHos os kommer god service i første række. Vores personale har alle hver sit speciale inden for motorcykler, udstyr og beklædning. Vi bliver løbende sendt på kurser, så vi alle er opdateret med den nyeste viden. Vi står selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik. Og vi tilbyder gerne en kop varm kaffe, kakao eller latté, så du kan gå rundt og få en snak med os, eller andre kunder og kigge på vores store udvalg.

Værksted

Vi holder dig kørende

Vores moderne værksted reparerer alle BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha motorcykler samt vore scootere fra bl.a PGO, Peugeot, TGB og Kymco.

Vi tilbyder alle former for service, skadereparation, dækskifte, justeringer, montering af udstyr og reparationer.

Vi kan også tilbyde at trimme din MC på vores rullefelt og eller montere PowerCommander eller Rapid Bike modul.

Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 9741 3722 og aftal nærmere.

Historie - KOK MC gennem tiderne

butikken_anno_ca_1990

KOK MC startede i 1983 med import af BMW reservedele samt køb og salg af brugte motorcykler.

I 1985 blev vi så Honda, MZ og Vespa forhandler. Året efter blev også Suzuki og Kawasaki forhandlingen føjet til udvalget. I 1993 fik KOK MC tillige BMW forhandlingen på plads. I løbet af årene valgte vi dog at koncentrere os om nogle færre mærker og derfor er vi ophørt med at forhandle MZ, Kawasaki, BMW og Honda.

I dag er KOK MC autoriseret forhandler af Suzuki motorcykler, samt autoriseret forhandler af scootere fra MotoCR, Kymco og Peugeot. Vi handler tillige med brugte motorcykler af alle Japanske mærker samt BMW.