Småkager? Denne side bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden, at føre statistik og optimerer udseendet på siden.

Om KOK MC

Hvem er vi

Trine_gladiusNår du handler hos KOK MC er du sikret god service

KOK MC er autoriseret forhandler af Honda, Suzuki, PGO, Vespa, Gilera og Piaggio. Vi handler desuden med brugte motorcykler af alle Japanske mærker samt BMW.

Skal du have en ny motorcykel tilbyder vi op til 5 års garanti på denne, ligesom vil hjælper med at finde den bedste løsning når det gælder forsikring og eventuelt finansiering.

KOK MC har en stor tøjafdeling, med et bredt udvalg af beklædning, hjelme og udstyr.

Jeppe_busaHos os kommer god service i første række. Vores personale har alle hver sit speciale inden for motorcykler, udstyr og beklædning. Vi bliver løbende sendt på kurser, så vi alle er opdateret med den nyeste viden. Vi står selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik. Og vi tilbyder gerne en kop varm kaffe, kakao eller latté, så du kan gå rundt og få en snak med os, eller andre kunder og kigge på vores store udvalg.

Værksted

Vi holder dig kørende

Vores moderne værksted reparerer alle BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha motorcykler samt vore scootere fra bl.a PGO, Peugeot, TGB og Kymco.

Vi tilbyder alle former for service, skadereparation, dækskifte, justeringer, montering af udstyr og reparationer.

Vi kan også tilbyde at trimme din MC på vores rullefelt og eller montere PowerCommander eller Rapid Bike modul.

Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 9741 3722 og aftal nærmere.

Historie - KOK MC gennem tiderne

butikken_anno_ca_1990

KOK MC startede i 1983 med import af BMW reservedele samt køb og salg af brugte motorcykler.

I 1985 blev vi så Honda, MZ og Vespa forhandler. Året efter blev også Suzuki og Kawasaki forhandlingen føjet til udvalget. I 1993 fik KOK MC tillige BMW forhandlingen på plads. I løbet af årene valgte vi dog at koncentrere os om nogle færrer mærker og derfor er vi ophørt med at forhandle MZ, Kawasaki og BMW.

I dag er KOK MC autoriseret forhandler af Honda og Suzuki motorcykel, samt autoriseret forhandler af scootere fra PGO, Kymco, TGB, Peugeot, Vespa, Gilera og Piaggio. Vi handler tillige med brugte motorcykler af alle Japanske mærker samt BMW.

Åbningstider i juli

sommerferie

Pga. afholdelse af ferie kører vi med nedsat personale fra uge 28 til og med uge 31.

Vi beder derfor vore kunder være tålmodige både i butikken og på telefonerne.

I uge 29 fra mandag den 13. juli til og med søndag den 19. juli holder vi lukket. (Se vore åbningstider, klik her)

Vi forsøger at få alle online ordrer afsted så hurtigt som muligt, men i uge 29 vil der ikke blive afsendt pakker da vi har lukket.

God sommer!