Nyheder

Herunder kan du se vores nyheder listet efter dato.

Salgsassistent elev hos KOK MC

nyt jobBrænder du for motorcykler, og har du benzin i blodet? Så søger vi en salgsassistent elev med tiltrædelse til januar 2018 eller efter aftale.

Vi kan tilbyde
En spændende uddannelse i en velfungerende virksomhed med gode kolleger. Du vil få ansvar og rig mulighed for at afprøve egne ideer. Der er ikke to dage der er ens og du vil få mange forskellige opgaver. Du vil indgå i et seriøst team, der har et stort kendskab til marked og produkter. Uddannelsen er 2-årig, og du vil efter din læretid, have gode jobmuligheder inden for branchen.

Vi forventer

  • Du har interesse for motorcykler og/eller scootere.
  • Du har gå på mod og lyst til at arbejde i en alsidig stilling med mange udfordringer.
  • Du er imødekommende, ansvarsfuld, engageret og serviceminded.
  • Du har den nødvendige skolegang til at starte på uddannelsen (HHS, HG2, GF2/EUD, EUX, EUS10, EUS5 – med detail som retning eller lignende)

Er det noget for dig så send din ansøgning og C.V. pr. e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil du vide mere? Så skriv til Trine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Billig motorcykel forsikring

Billig forsikring smallVi kan lige nu tilbyde dig en meget attraktiv forsikring af din motorcykel, hvor du får 12 måneders kasko dækning, friskade og en lav selvrisiko.

Hvis du ønsker at skifte din forsikring, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om din motorcykel, alder samt postnummer, så finder vi prisen til dig.

Du kan læse mere om forsikringen, og selv finde prisen i brochuren herunder.

Sidevogne, trailere og træk til motorcykel

undskyldGrundet alt for mange leverings problemer er vi per 1. december 2016 desværre totalt stoppet med at sælge sidevogne, trailere og træk til motorcykler. Vi vil derfor naturligvis ikke længere rådgive folk angående sidevogne, trailere og træk til motorcykler.

KOK MC har ellers siden 1983 solgt sidevogne til motorcykler, og siden 1995 også solgt trailere og træk til motorcykler. Men efter at vores leverandør igennem over 30 år, har valgt at nedprioritere servicen og leveringen til os, til et for os og vore kunder, uacceptabelt niveau, har vi valgt helt at stoppe.

Vi henviser alle vore kunder, til at selv at finde oplysninger angående ombygning, regler mm. på internettet. Vi har desværre ikke andre, vi kan henvise til.

Google er din ven!

Ny hjemmeside til 2016

Ny web 2016 smallDer er blever arbejdet på ny hjemmeside i et par måneder, og nu er den så klar. Der er mange ændringer og der vil nok stadig være flere løse ender rundt om på siderne, som vi løbende vil forsøge at rette.

Har du svært ved at finde rundt, så kontakt os endeligt, så hjælper vi gerne.

God fornøjelse med den nye hjemmeside.

Sådan bliver det sjovere at køre motorcykel

tomtomMed en af de nye Rider 410 GPS'er fra TomTom kan du let finde de snoede veje, som jo er det der gør det sjovt at køre på motorcykel.

TomTom Rider 410 er fulde af funktioner og ud over at kunne finde vej, giver de også mulighed for at du kan planlægge din tur i detaljer i forvejen, eller downloade en tur som en anden har delt på internettet, og har i forvejen 100 meget spændende ruter forinstalleret.

Du kan læse mere om de nye TomTom motorcykel GPS'er ved at klikke her

Snak 15 personer sammen op til 8 KM

PACKTALK Lifestyle smallCardos nye samtaleanlæg, Scala Rider PACKTALK, sprænger igen rammerne for hvad der kan lade sig gøre inden for kommunikation på motorcykler.

Anlægget kan naturligvis alt det forgængerne, G4, G9 og G9x kunne og mere til, af de nye funktioner kan nævnes at man nu kan tale sammen op til 15 samtaleanlæg, og at man nu også kan koble det sammen men andre kommunikations anlæg der ikke er fra Cardo. En meget ventet feature er også at man nu kan tale sammen uden at musikken slukker, hvilket giver en langt bedre oplevelse.

Du kan se mere om Cardo Scala Rider PACKTALK ved at klikke her.

2015 priser fra Suzuki

gsx-s1000 action 16Så er prislisten på motorcykler fra Suzuki på gaden med masser af gode tilbud og nyheder.

Der er kommet endnu en V-Strom i programmet, nemlig den nye 2015 Suzuki DL650XT, og den er, ligesom sine brødre, overordentligt fornuftigt prissat.

Der er også de to 2015 nyheder i Street segmentet, Suzuki GSX-S1000 og GSX-S1000F at finde i prislisten, også her overrasker Suzuki med yderst konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med stil og kvalitet.

Du finder Suzuki 2015 prislisten ved at klikke her.

Honda 2015 prisliste

Honda RC 213 VSå ligger 2015 priserne for Honda motorcyklerne på vores hjemmeside. Der er et kært gensyn med Honda VT 750 C og Honda ST 1300 A Pan European der efter et par år ude på sidelinjen er stærkt tilbage i det Danske Honda motorcykel program.

Der blev desværre ikke plads til den helt store nyhed, Honda RC 213 V, men den kan nok skaffes på bestilling til en pris der vil ligge lige på den anden side af kr.  4.000.000,- inkl. afgift. Men selv om du ikke lige har godt 4 millioner der står ny motorcykel på, så kan du stadig nyde billedet af den her til højre ganske gratis.

Du finder Honda 2015 priserne ved at klikke her.

Cardo 2014 nyheder

cardo smartset smallCardo er på banen med hele 3 nyheder til 2014, den ene er en app til Android og de to andre er to helt nye motorcykel interkom anlæg til indbygning i styrthjelme.

Cardo SmartSet Android app

Den nye Android app passer ikke kun på du et helt nye enheder, men også til det velkendte Scala Rider G9 anlæg. Du kan nu ændre i instillingerne i din G9 enhed direkte fra din Android telefon, så du slipper for at huske taste kombinationer eller slutte den til en PC. App'en er gratis og kan downloades fra Google Play.

Cardo Scala Rider G9x og G9x PowerSet

Som navnet antyder er Scala Rider G9x en videreudvikling af Scale Rider G9. Forskellene er at selve headsettet er ændret sådan at mikrofonen kan placeres mere individuelt i forhold til enheden, samt at højtalerne kan udskiftes separat. Ud over dette har G9x også fået muligheden for at man kan dele musikken man hører mellem fører og passager, så man kan nøjes med at tilslutte en musikkilde til anlægget.

Cardo SHO-1 og SHO-1 DUO

Cardo SHO-1 er det første interkom anlæg, specielt designet til Shoei hjelme. Cardo SHO-1 anlægget er baseret på G9x anlægget og har stort set de samme funktioner og features. Forskellen til G9 og G9x er at anlægget forsvinder mere op under Shoei hjelmene, hvilket give væsentligt mindre turbulens. SHO-1 anlægget er selvfølgeligt fuldt kompatibelt med de øvrige Scala Rider anlæg samt Schuberth SRC anlægene.

Du kan læse mere om Cardo anlægene, samt bestille dem online i vores webshop, ved at klikke lige her