Småkager? Denne side bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden, at føre statistik og optimerer udseendet på siden.

Honda 2019 nyheder og priser

2019 Honda CB650R og CBR650R smallHonda opgraderer mellemklassen til 2019 sæsonen med 2 helt nye modeller og 3 opdateringer af eksisterende modeller. De nye modeller er CB650R og CBR650R så her er der kommet nyheder til både street- og sportsfolket, mens hele Hondas 500 serie har fået kraftige opdateringer som bl.a. slipper kobling, opdateret LCD display og fuld LED lys.

Honda CB650R er den seneste tilføjelse til Neo Sports Cafe serien, der allerede er et hit i hele Europa. Den er udstyret med en kraftfuld 4 cylindret motor samt mange moderne komponenter, som upside-down forgaffel og radialt monterede bremsekalibre, samtidigt med at den har fået et retro-moderne udtryk. Prisen i 2019 er yderst konkurrencedygtig, den koster nemlig kun kr. 94.985,- og det er endda inkl. leveringsomkostninger.

Honda CBR650R bringer R'et tilbage i mellemklassen, og er allerede blevet valgt som det nyeste våben af Ron Haslam Race School i England. CBR650R trækker stærke linjer fra dens storebror, Honda CBR1000RR Fireblade, og har fået en 8% forbedring i kraft / vægt forholdet i forhold til CBR650F. Den er lige som CB650R også blevet udstyret med upside-down forgaffel og radialt monterede bremsekalibre. Honda CBR650R har til 2019 fået en pris der er lige så skarp som den selv, den kan nemlig blive din for kun kr. 109.985,- inkl. leveringsomkostninger.

Hele 500 serien fra Honda kan køres på A2 kørekortet, mens 650 serien er fuld effekts motorcykler, der dog kan leveres i A2 versioner. Har du endnu kun fået fingrerne i A1 kørekortet, har honda selvfølgeligt også til 2019 et bredt program til dig, med ikke mindre end 7 motorcykler i A1 kategorien.

Honda har endnu flere nyheder på programmet, og du kan finde priserne på hele 2019 programmet fra Honda lige her

Vi støtter brysterne

Støt brysterne 2018 smallKONKURENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET

Skulle du alligevel have lyst til at støtte brysterne kan du gøre det direkte på mobilepay med nummer 8880

Vi har i samarbejde med Schuberth valgt at støtte brysterne her i 2018, hvor du kan vinde en Schuberth C3 Woman i pink (str. M eller L).

Schuberth Støt brysterne vinder 2018
Patrick blev den heldige vinder af den pinke Schuberth C3 PRO woman

Nyt hjemmeside design til 2018 sæson

Hjemmeside 2016 smallVores hjemmeside har altid været et "work in progress" men her til 2018 sæson har den endnu engang fået sig et større design skifte til et mere enkelt layout, der også gør sig godt på de mobile platforme. Vi håber at i kan lide det, og ellers er i naturligvis altid velkomne til at kontakte os hvis der er noget der er uhensigtsmæssigt eller hvis i finder direkte fejl.

På billedet kan du så se hvordan vores hjemmeside, mere eller mindre, så ud i 2016 og 2017. Billedet er taget i 2016 hvor vi lancerede den forige hjemmeside.

Vi arbejder stadig dagligt på at forbedre vores hjemmeside, så denne version er bestemt ikke den sidste. God fornøjelse med vore nye hjemmeside.

Billig motorcykel forsikring

Billig forsikring smallVi kan lige nu tilbyde dig en meget attraktiv forsikring af din motorcykel, hvor du får 12 måneders kasko dækning, friskade og en lav selvrisiko.

Hvis du ønsker at skifte din forsikring, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om din motorcykel, alder samt postnummer, så finder vi prisen til dig.

Du kan læse mere om forsikringen, og selv finde prisen i brochuren herunder.

Sidevogne, trailere og træk til motorcykel

undskyldGrundet alt for mange leverings problemer er vi per 1. december 2016 desværre totalt stoppet med at sælge sidevogne, trailere og træk til motorcykler. Vi vil derfor naturligvis ikke længere rådgive folk angående sidevogne, trailere og træk til motorcykler.

KOK MC har ellers siden 1983 solgt sidevogne til motorcykler, og siden 1995 også solgt trailere og træk til motorcykler. Men efter at vores leverandør igennem over 30 år, har valgt at nedprioritere servicen og leveringen til os, til et for os og vore kunder, uacceptabelt niveau, har vi valgt helt at stoppe.

Vi henviser alle vore kunder, til at selv at finde oplysninger angående ombygning, regler mm. på internettet. Vi har desværre ikke andre, vi kan henvise til.

Google er din ven!

 

 

 

Ny hjemmeside til 2016

Ny web 2016 smallDer er blever arbejdet på ny hjemmeside i et par måneder, og nu er den så klar. Der er mange ændringer og der vil nok stadig være flere løse ender rundt om på siderne, som vi løbende vil forsøge at rette.

Har du svært ved at finde rundt, så kontakt os endeligt, så hjælper vi gerne.

God fornøjelse med den nye hjemmeside.

Sådan bliver det sjovere at køre motorcykel

tomtomMed en af de nye Rider 410 GPS'er fra TomTom kan du let finde de snoede veje, som jo er det der gør det sjovt at køre på motorcykel.

TomTom Rider 410 er fulde af funktioner og ud over at kunne finde vej, giver de også mulighed for at du kan planlægge din tur i detaljer i forvejen, eller downloade en tur som en anden har delt på internettet, og har i forvejen 100 meget spændende ruter forinstalleret.

Du kan læse mere om de nye TomTom motorcykel GPS'er ved at klikke her