Nyheder

Herunder kan du se vores nyheder listet efter dato.

Vi støtter brysterne

Støt brysterne 2018 smallKONKURENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET

Skulle du alligevel have lyst til at støtte brysterne kan du gøre det direkte på mobilepay med nummer 8880

Vi har i samarbejde med Schuberth valgt at støtte brysterne her i 2018, hvor du kan vinde en Schuberth C3 Woman i pink (str. M eller L).

Schuberth Støt brysterne vinder 2018
Patrick blev den heldige vinder af den pinke Schuberth C3 PRO woman

Nyt hjemmeside design til 2018 sæson

Hjemmeside 2016 smallVores hjemmeside har altid været et "work in progress" men her til 2018 sæson har den endnu engang fået sig et større design skifte til et mere enkelt layout, der også gør sig godt på de mobile platforme. Vi håber at i kan lide det, og ellers er i naturligvis altid velkomne til at kontakte os hvis der er noget der er uhensigtsmæssigt eller hvis i finder direkte fejl.

På billedet kan du så se hvordan vores hjemmeside, mere eller mindre, så ud i 2016 og 2017. Billedet er taget i 2016 hvor vi lancerede den forige hjemmeside.

Vi arbejder stadig dagligt på at forbedre vores hjemmeside, så denne version er bestemt ikke den sidste. God fornøjelse med vore nye hjemmeside.

Billig motorcykel forsikring

Billig forsikring smallVi kan lige nu tilbyde dig en meget attraktiv forsikring af din motorcykel, hvor du får 12 måneders kasko dækning, friskade og en lav selvrisiko.

Hvis du ønsker at skifte din forsikring, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om din motorcykel, alder samt postnummer, så finder vi prisen til dig.

Du kan læse mere om forsikringen, og selv finde prisen i brochuren herunder.

Sidevogne, trailere og træk til motorcykel

undskyldGrundet alt for mange leverings problemer er vi per 1. december 2016 desværre totalt stoppet med at sælge sidevogne, trailere og træk til motorcykler. Vi vil derfor naturligvis ikke længere rådgive folk angående sidevogne, trailere og træk til motorcykler.

KOK MC har ellers siden 1983 solgt sidevogne til motorcykler, og siden 1995 også solgt trailere og træk til motorcykler. Men efter at vores leverandør igennem over 30 år, har valgt at nedprioritere servicen og leveringen til os, til et for os og vore kunder, uacceptabelt niveau, har vi valgt helt at stoppe.

Vi henviser alle vore kunder, til at selv at finde oplysninger angående ombygning, regler mm. på internettet. Vi har desværre ikke andre, vi kan henvise til.

Google er din ven!

 

 

 

Ny hjemmeside til 2016

Ny web 2016 smallDer er blever arbejdet på ny hjemmeside i et par måneder, og nu er den så klar. Der er mange ændringer og der vil nok stadig være flere løse ender rundt om på siderne, som vi løbende vil forsøge at rette.

Har du svært ved at finde rundt, så kontakt os endeligt, så hjælper vi gerne.

God fornøjelse med den nye hjemmeside.

Sådan bliver det sjovere at køre motorcykel

tomtomMed en af de nye Rider 410 GPS'er fra TomTom kan du let finde de snoede veje, som jo er det der gør det sjovt at køre på motorcykel.

TomTom Rider 410 er fulde af funktioner og ud over at kunne finde vej, giver de også mulighed for at du kan planlægge din tur i detaljer i forvejen, eller downloade en tur som en anden har delt på internettet, og har i forvejen 100 meget spændende ruter forinstalleret.

Du kan læse mere om de nye TomTom motorcykel GPS'er ved at klikke her

Snak 15 personer sammen op til 8 KM

PACKTALK Lifestyle smallCardos nye samtaleanlæg, Scala Rider PACKTALK, sprænger igen rammerne for hvad der kan lade sig gøre inden for kommunikation på motorcykler.

Anlægget kan naturligvis alt det forgængerne, G4, G9 og G9x kunne og mere til, af de nye funktioner kan nævnes at man nu kan tale sammen op til 15 samtaleanlæg, og at man nu også kan koble det sammen men andre kommunikations anlæg der ikke er fra Cardo. En meget ventet feature er også at man nu kan tale sammen uden at musikken slukker, hvilket giver en langt bedre oplevelse.

Du kan se mere om Cardo Scala Rider PACKTALK ved at klikke her.