SUZUKI V-Strom DL650XT

SUZUKI er igen knivskarpe med prisen på deres V-Strom DL650XT som fås i 3 farver, sort, hvid eller blå, og 3 udstyrsvarianter.

Standard versionen er den "skrabede" version uden ekstraudstyr til kr. 97.985,-

Adventure modellen kommer med Vario-Touring vindskærm, varmehåndtag, centralstøtteben, tankpad og 5 års garanti for kun kr. 99.985,-

Adventure+ modellen kommer så med alt det der er på Adventure modellen samt komplet taskesæt (tasker kan fås i sort eller sølv efter eget valg) for kun kr. 109.985,-

Vi tager forhånd bestillinger ind allerede nu, så kontakt os hvis du vil sikre dig en allerede nu.

Kan min motorcykel køre på E10?

For at Danmark kan blive grønnere og leve op til forskellige krav fra EU er vi fra 1. januar 2020 gået fra E5 til E10 som standard på de danske benzinstationer. Men hvad betyder det, og kan alle motorcykler og scootere køre på E10 benzin?

Gammel Benzinpumpe smallKort sagt betyder det at der er kommet mere bioethanol i benzinen end før, og nej desværre er det ikke alle køretøjer der er godkendte til at køre med E10. E10 har desuden den ulempe at benzinen hurtigere bliver gammel, hvilket kan være et problem på din motorcykel, hvis du ikke bruger den nok, eller f.eks. når den står opstaldet vinteren over.

Hvad kan man så gøre hvis motorcyklen ikke kan køre på E10, eller hen over vinteren? Du kan nogle steder stadig finde E5, typisk som 98 oktan eller højere, hvis du tanker det så er problemet med godkendelsen naturligvis løst. Men alternativt kan du også vælge at tilsætte additiver der løser problemerne med E10 og aldringen af benzinen, hvilket vi altid vil anbefale når den skal står vinteren over. Du finder vores udvalg i additiver til at blande i benzinen lige her.

Men kan min motorcykel køre på E10? Vi har lavet en lille liste herunder:

Honda: Alle Euro2 modeller og nyere samt næsten alle modeller fra 1990 og frem kan køre med E10 se undtagelserne her

Suzuki: Alle modeller fra 2002 og frem kan køre på E10 og alle modeller op til 1991 kan ikke køre på E10. Se liste med hvilke Suzuki modeller fra 1991 til 2001 der kører på hvad her.

Kymco: Alle 4 takts motorer er godkendt til E10 alle 2 takts motorer skal køre med E5.

MotoCR: Alle modeller skal køre med E5.

Andre mærker, se den totale liste med E5 og E10 godkendte køretøjer her.

Nye produkter med elektrisk varme fra Macna

Macna Electron RTX Handske smallVi har fået en del nye produkter fra Macna med indbygget elektrisk varme, som Macna kalder for Electric Heat Support serien. Serien er neturligvis specielt designet til motorcykelbrug, nogle af produkterne kan stå alene, mens andre skal kombineres med f.eks. en Macna jakke.

En af de produkter der skal kombineres med en Macna jakke er den nye Macna Hot Vest som man sætter ind i sin kompatible Macna jakke som man så kan tænde for hvis det bliver for koldt.

Der findes også handsker som kan bruges selv om man ikke har andre Macna produkter, de kommer med batterier, lader og kabler så du har alt hvad du skal bruge i kassen, men de kan senere kombineres med en Macna jakke så man gemmer bateriet i jakken eller får strøm via ledninger direkte til motorcyklen. Hanskerne Macna Electron og Macna ION har vi på lager allerede nu så du kan komme og se dem i butikken eller finde dem på vores hjemmeside under Macna Electric Heat Support

Der vil med tiden komme flere produkter fra Macna med elektrisk varme til motorcykelbrug, og har du spørgsmål om Macna Electric Heat Support serien er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi støtter brysterne

Støt brysterne 2018 smallKONKURENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET

Skulle du alligevel have lyst til at støtte brysterne kan du gøre det direkte på mobilepay med nummer 8880

Vi har i samarbejde med Schuberth valgt at støtte brysterne her i 2018, hvor du kan vinde en Schuberth C3 Woman i pink (str. M eller L).

Schuberth Støt brysterne vinder 2018
Patrick blev den heldige vinder af den pinke Schuberth C3 PRO woman

Nyt hjemmeside design til 2018 sæson

Hjemmeside 2016 smallVores hjemmeside har altid været et "work in progress" men her til 2018 sæson har den endnu engang fået sig et større design skifte til et mere enkelt layout, der også gør sig godt på de mobile platforme. Vi håber at i kan lide det, og ellers er i naturligvis altid velkomne til at kontakte os hvis der er noget der er uhensigtsmæssigt eller hvis i finder direkte fejl.

På billedet kan du så se hvordan vores hjemmeside, mere eller mindre, så ud i 2016 og 2017. Billedet er taget i 2016 hvor vi lancerede den forige hjemmeside.

Vi arbejder stadig dagligt på at forbedre vores hjemmeside, så denne version er bestemt ikke den sidste. God fornøjelse med vore nye hjemmeside.

Sidevogne, trailere og træk til motorcykel

undskyldGrundet alt for mange leverings problemer er vi per 1. december 2016 desværre totalt stoppet med at sælge sidevogne, trailere og træk til motorcykler. Vi vil derfor naturligvis ikke længere rådgive folk angående sidevogne, trailere og træk til motorcykler.

KOK MC har ellers siden 1983 solgt sidevogne til motorcykler, og siden 1995 også solgt trailere og træk til motorcykler. Men efter at vores leverandør igennem over 30 år, har valgt at nedprioritere servicen og leveringen til os, til et for os og vore kunder, uacceptabelt niveau, har vi valgt helt at stoppe.

Vi henviser alle vore kunder, til at selv at finde oplysninger angående ombygning, regler mm. på internettet. Vi har desværre ikke andre, vi kan henvise til.

Google er din ven!

 

 

 

Ny hjemmeside til 2016

Ny web 2016 smallDer er blever arbejdet på ny hjemmeside i et par måneder, og nu er den så klar. Der er mange ændringer og der vil nok stadig være flere løse ender rundt om på siderne, som vi løbende vil forsøge at rette.

Har du svært ved at finde rundt, så kontakt os endeligt, så hjælper vi gerne.

God fornøjelse med den nye hjemmeside.