Småkager? Denne side bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden, at føre statistik og optimerer udseendet på siden.

Du handler sikkert på vores hjemmeside, vi har haft fysisk butik i over 35 år, og webshop siden 2003. Vi leverer hurtigst muligt, og hjælper gerne med at finde det rigtige og bytter med et smil. Bemærk at der er gratis fragt på alle ordrer over DKK 1.200,- til levering i Danmark.

cardo logo 100pxCardo leverer nogle af markedes bedste trådløse interkom anlæg til motorcykel brug. Cardo Scala Rider serien har siden 2004 være noget af det ypperste, og har gentagende gange, ved lancering af nye modeller flyttet grænserne for hvad man kan forvente af et headset til motorcykelbrug.

Cardo laver ikke bare deres egne samtaleanlæg, men er på grund af deres høje kvalitet og know-how også leverandør til bl.a. Shoei og Schuberth. Begge disse store hjelm producenter har simpelt hen valgt Cardo til at leverer samtaleanlæg til deres hjelme, da de ikke vil gå på kompromis med funktion og kvalitet.

Cardo Scala Rider

Salgspris med rabat
Pris: 565,00 DKK
Rabat:
Salgspris med rabat
Pris: 309,00 DKK
Rabat: