Du handler sikkert på vores hjemmeside, vi har haft fysisk butik siden 1983, og webshop siden 2003. Vi leverer hurtigst muligt, og hjælper gerne med at finde det rigtige og bytter med et smil. Bemærk at der er gratis fragt på alle ordrer over DKK 1.200,- til levering i Danmark.

Der desværre stadig varer som der er meget lang leveringstid på, varer der kan bestilles online ved os, kan være i restordre. Vi giver besked med leveringstid, hvis du bestiller noget som tager længere at levere end normalt, så finder vi en løsning.

Shoei NXR er en meget højteknologisk styrthjelm, som stadig er simpel og kompakt, uden dikkedarer, til dig der kører på sports motorcykel. Hjelmen har en super god pasform, lav støj, og en fantastisk aerodynamik der virkeligt er ud over det sædvanlige. Dette er Racerhjelmen for dig der kører landevej og eller trackdays, hvor hastigheden normat holdes under 300km/h. 

Motorrad Seht Gut

Hjelmen er af højeste kvalitet, og som resten af Shoei programmet håndlavet i Japan. Shoei NXR har været testet i flere blade og magaciner, og har bl.a. fået topkarakteren "Sehr Gut" og samtidig beste køb karakteren "Kauftip" i Motorrad april 2016.

 

Resultater 1 - 2 ud af 2

Shoei NXR

Variant pris modificerer:
Salgspris med rabat
Pris: 1.498,00 DKK

Shoei NXR Tale TC-5

Mat sort og grå NXR Tale hjelm med grafisk design.

Variant pris modificerer:
Normalpris: 3.999,00 DKK
Salgspris med rabat
Pris: 2.499,00 DKK
Størrelse