Du handler sikkert på vores hjemmeside, vi har haft fysisk butik siden 1983, og webshop siden 2003. Vi leverer hurtigst muligt, og hjælper gerne med at finde det rigtige og bytter med et smil. Bemærk at der er gratis fragt på alle ordrer over DKK 1.200,- til levering i Danmark.

Grundet COVID-19 er der desværre en hel del varer som der er meget lang leveringstid på, varer der kan bestilles online ved os, kan være i restordre. Vi giver besked med leveringstid, hvis du bestiller noget som tager længere at levere end normalt, så finder vi en løsning.

Schuberth C4 Legacy matorange motorrad testvinder 150x100Schuberth C4 - premium motorcykelhjelm

Schuberth C4 er produceret i Tyskland og som den første hjelmproducent i verden, anvender Schuberth "Direct Fiber Processing" til produktion af deres nye C4 hjelme. Direct Fiber Processing, er en teknologi der er kendt fra fly industrien, til at lave stærke emner i fiber, med en meget lav vægt.

Hjelmen har indbygget solvisir og er forberedt for interkom anlæg. og er desuden en af de mest lydsvage hjelme i verden.

Schuberth C4 har vundet adskillige testes og priser bl.a. er den testvinder i tyske Motorrad som bedste klaphjelm i 2017 hvor den samtidig fik topkarakteren "SEHR GUT" og hele imponerende 88 point.

Resultater 1 - 3 ud af 3

Schuberth C4

Schuberth C4 matsort

Schuberth C4, er klaphjelmen fra Schuberth, til dig der vil ...

Variant pris modificerer:
Normalpris: 4.599,00 DKK
Salgspris med rabat
Pris: 2.999,00 DKK
Størrelse
Tilkøb Intercom anlæg

Schuberth fjernbetjening til Sena interkom

Schuberth fjernbetjening til SENA interkom "flytter" ...

Variant pris modificerer:
Salgspris med rabat
Pris: 750,00 DKK

Schuberth SC1 SENA interkom til C4 og R2

Schuberth C4, C4 PRO og R2 hjelmene kommer fra fabrikken, ...

Variant pris modificerer:
Salgspris med rabat
Pris: 1.499,00 DKK
Model
Tilkøb