Du handler sikkert på vores hjemmeside, vi har haft fysisk butik siden 1983, og webshop siden 2003. Vi leverer hurtigst muligt, og hjælper gerne med at finde det rigtige og bytter med et smil. Bemærk at der er gratis fragt på alle ordrer over DKK 1.200,- til levering i Danmark.

Der desværre stadig varer som der er meget lang leveringstid på, varer der kan bestilles online ved os, kan være i restordre. Vi giver besked med leveringstid, hvis du bestiller noget som tager længere at levere end normalt, så finder vi en løsning.

Køb julegaverne nu. Vi bytter alle julegaver købt hos os fra den 1. november 2023 helt frem til den 1. februar 2024.

Følelsen af at flyve, i takt med at motorlarmen stiger, er umiskendelig. Men når du sætter fødderne i hvileposition på cyklen, skal de altid være parat til at sætte i jorden. TCX har en bred kollektion af støvler, som bygge på sikkerhed, både for dig motocross, custom eller offroad, samt dem der kører søndagsture eller konkurrence. Her findes også den meget vigtige komponent, T.C.S., Torsion Control System, som beskytter foden ved styrt. En del er også foret med Gore-Tex, som holder fødderne tørre. TCS - Focus on boots.

Resultater 1 - 1 ud af 1

TCX MC støvler

Variant pris modificerer:
1.399,00 DKK
Salgspris med rabat
699,50 DKK
Størrelse