Hvad er fragten på en ordre?
Vi har gratis fragt på alle ordrer over kr. 1.200,- til levering uden omdeling i Danmark. Er ordren under kr. 1.200,- så koster det DKK 50,- at få den sendt uden omdeling. Ønsker du at få pakken med omdeling koster det kr. 20,- ekstra. Pakker til udlandet koster fra kr. 210,- her vil fragten blive beregnet under gennemførsel af ordren i varekurven.

Hvad er jeres returbetingelser ved varer købt på nettet?
Vi bytter eller giver pengene retur for alle varer købt online inden for 14 dage, varerne skal naturligvis være ubrugte og i original emballage. Til jul bytter vi alle varer helt frem til den 24. januar året efter, det kan du læse mere om på forsiden (når det er omkring jul).

Kan jeg komme ind i butikken og bytte?
Ja du er altid velkommen til at komme forbi butikken med din vare, så har vi bedre mulighed for at hjælpe dig personligt med farver / størrelser osv. ?

Hvad skal jeg gøre hvis jeg vil bytte en vare købt online?
Du sender den til vores adresse i Holstebro (med omdeling) og vedlægger kvittering samt en seddel med hvilken anden størrelse / farve osv. du ønsker. Så sender vi dig den anden størrelse / farve så snart vi modtager pakken.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg vil returnerer en vare købt online?
Du sender den til vores adresse i Holstebro (med omdeling) og vedlægger kvittering samt en seddel med at du vil returnerer varen. Så returnerer vi pengene til dig så snart vi modtager varen retur.

Jeg har fået et gavekort fra Scalepoint / mit forsikringsselskab, hvordan bruger jeg det?
Du kan bruge det her i butikken eller online. Hvis du vil handle online med gavekortet så vælg bankoverførsel som betalingsmulighed og skriv gavekort koden i kommentarfeltet. Du skal dog være opmærksom på at det ikke kan bruges til køb af køretøjer og eller nedsatte varer med yderlige rabat, er du i tvivl så kontakt os så finder vi en løsning.

Hvad skal jeg gøre hvis mit spørgsmål ikke er på listen?
Så skriv os en mail eller ring til os.