fbpx

Aktuelle tilbud

Her kan du finde nogle af vore gode tilbud, rabatter mm. Husk at der er altid lidt mere at vælge imellem i butikken. Kik ind og gør en god handel.

Fra 0% i rente på din nye MC

0 i renteVi kan lige nu tilbyde en rente fra 0% hvis du finansierer din nye motorcykel ved os. Lånet er inkl. en fordelspakke der bl.a. indeholder vejhjælp og en rejseforsikring helt uden ekstraomkostninger for dig. Læs mere om fordelspakken her (Side 1) - (Side 2)

Køb nu og få leveret til foråret: Der er desuden også mulighed for at købe nu og få den leveret til foråret mod betalign af et depositum. Så sparer du penge på både forsikring og vægtafgift.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Låne eksempel: 2022 Suzuki GSX1300RRAM2 Hayabusa 259.985kr. - Månedlig ydelse inkl. fakturagebyr 1.871kr. - Rente 0% - Nominel rente 0% - Udbetaling 51.997kr. - Hovedstol 220.883kr. - ÅOP 1,55% - ÅOP efter skat 1,55% - Omkostninger i alt 12.895kr.

Rukka Elas tilbud

Rukka Elas og ElastinaSå er det nu hvis du skal have fingrene i et lækkert Rukka sæt til en knivskarp pris 👌

Elas og Elastina er to af vore absolut mest populære sæt og du kan lige nu få et sæt for helt ned til kr. 6.097,- spar op til kr. 1.800,- 🤩

Kig forbi butikken, eller se mere ved at klikke her

Super Schuberth Tilbud

Vi giver den endnu mere gas, og har i øjeblikket følgende SUPER tilbud på Schuberth hjelme, spar op til kr. 3.500,-

Schuberth Tilbud C4

 • Schuberth C4 PRO Alle farver f.eks. Fragment White og matsort
  Før kr. 4.599,- nu fra kun kr. 3.499,- spar kr. 1.100,-
 • Schuberth C3 PRO alle modeller.
 • Før op til kr. 4.799,- nu fra kr. 2.999,- spar helt op til kr. 1.300,-
 • Schuberth S2 Sport
  Før op til kr. 3.599,- nu fra kun kr. 1.998,-
 • Schuberth E1 alle modeller.
  Før op til kr. 5.299,- nu fra kun kr. 2.799,- spar helt op til kr. 2.500,-
 • Schuberth C3 Basic.
 • Før kr. 2.995 nu fra kun kr. 1.999,-

Der er kun et begrænset antal, af flere af farver og modellerne, så det er først til mølle. Du finder flere detaljer omkring udvalg og størrelser ved at følge linkene til vores online shop.

Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Shoei GT-Air på tilbud

GT Air Tourenfahrer TestsiegerShoei GT-Air bliver næste år opdateret og vil sælger derfor hele vores lager til stærkt nedsat pris. Den nye model kommer til at hedde GT-Air 2 og prisen på den komme til at ligge fra ca. kr. 3.800,- 

Spar op til kr. 900,- priserne starter fra 2.999,- så det er nu du skal slå til.

Shoei GT-Air er en virkelig tophjelm med høj sikkerhed, lavt støjniveau, indbyggede solbriller og har bl.a. vundet som bedste hjelm i tyske Touren-Fahrer

Du er velkommen til at komme forbi butikken og prøve hjelmene, men du kan også med fordel bestille den online på vores shop med det samme.

Du kan finde vores udvalge af Shoei GT-Air ved at klikke lige her

Bridgestone dæk tilbud.

Billige Bridgestone motorcykel dæk smallVi kan lige nu tilbyde billige motorcykel dæk, til bland selv priser, helt uden at snyde med sukkerafgiften.

Der er tale om helt nye kvalitets dæk fra Japanske Bridgestone, der passer på både de fleste moderne sports, naked og touring maskiner. BT-021 er sports-touring dækket, for dig der vil have gode køreegenskaber forenet med en lang levetid. BT-016 er gade sportsdækket, der passer til dig der vil have endnu mere vejgreb.

Du kan selv finde din størrelse og se priserne ved at klikke på billedet til højre. Men eller hjælper vi gerne med vejledning på mail eller telefon.