Filtrer efter

Pris

Pris

 • 430,00 kr. - 800,00 kr.

Rizoma motorcykel udstyr

Italienske Rizoma laver ekstraudstyr til motorcykler i meget høj kvalitet, til dig der vil lave din motorcykel ekstra lækker. Langt de fleste af deres produkter er udført i aluminium, og finishen er helt i top, så man er ikke i tvivl om at Rizoma produkterne er af højeste kvalitet.

Rizoma motorcykel udstyr

Underkategorier

 • Rizoma MC blink

  Rizoma laver LED blinklygter til motorcykler, udført i aluminium, som selv om de er meget små stadig er meget tydelige at se fra alle sider.

  Nogle af blinklygterne kan desuden fås med indbygget positionslys til front, og indbygget bag og stoplys til i bag, hvilket gør motorcyklen mere synlig både om dagen men bestemt også om aftenen.

  Bemærk at alle Rizoma blinklys leveres i æsker med et stk. ad gangen, så du skal bestille fire stk. hvis du skal have nye bliklys på hele vejen rundt.

 • Rizoma MC håndtag og greb

  Rizoma laver håndtag og greb til motorcykler, udført i aluminium, som giver et lækkert look samt en ekstra finish på din motorcykel. De kan monteres på det originale styr, eller på et Rizoma styr som også kan købes i matchende farve, eller i en alternativ farve der kan give et fedt fatvespil mellem greb, håndtag og styr.

 • Rizoma MC væskebeholdere

  Træt af de kedelige plast væskebeholdere som din motorcykel er blevet leveret med? Så er en smart væskebeholder i aluminium fra Rizoma lige det du står og mangler.

  Væskebeholderne fra Rizoma findes i forskellige modeller, så de kan bruges til både for og bagbremse samt koblingsvæske.

Aktive filtre