Givi motorcykel udstyr

Italienske Givi leverer tasker og udstyr til motorcykler i en meget høj kvalitet, med fokus på funtion og pålidelighed.

Givi motorcykel udstyr

Underkategorier

 • Givi topbokse

  Hvis der er noget som Givi er specielt kendt for, så må det være deres topbokse. Givi laver topbokse i meget høj kvalitet, med fokus på anvendelighed, vandtæthed og design.

  Givi laver 2 serier af topbokse, Monolock og Monokey serierne, hvor Monolock boksene er den billigere serie der bliver leveret med bundplade til montering på en eksisterende bagagebærer, og Monokey serien er topbokse af højeste kvalitet, til montering på et Givi beslag der skal tilkøbes. Kontakt os for hjælp hvis du også mangler en bagagebærer til din motorcykel.

 • Givi tanktasker

  Givi laver mange smarte tanktasker så du kan med garanti også finde en der passer perfekt til din motorcykel.

  Mange af modellerne er med det smarte Easylock system så de let kan monteres på tanklåget og sidder sikkert fast, men der findes naturligvis også modeller med magnet eller stropper.

  Hvis du vælger en takstaske fra Givi med Easylock, skal du huske også at købe en tankring der passer til din motorcykel.

 • Givi indertasker

  Givi indertasker er smarte hvis du f.eks. skal på hotel og gerne vil undgå at tage selve sidetasken af din motorcykel. De forskellige tasker passer i forskellige Givi tasker, men kan også bruges inden i diverse originale tasker, eller sidetasker af andet fabrikat.

 • Givi sidetasker

  Italienske Givi laver nogle af de bedste sidetasker i verden, hvor kvalitet og vandtæthed her helt i top.

  Man skal naturligvis også bruge et beslag der matcher den motorcykel det skal monteres på, det kan vi også levere, kontakt os hvis du mangler beslag til din motorcykel.

 • Givi softbags og rygsække

  Her finder du vores udvalg i motorcykel rygsække og andre softbags fra Givi

 • Givi udstyr og tilbehør

  Her finder du diverse motorcykel udstyr og tilbehør fra Givi.

Aktive filtre