GPS og Mobil udstyr til MC

Vi har igennem mange år solgt GPS navigation til motorcykler, så du kan finde frem, eller ligefrem planlægge din tur i detaljer i forvejen.

Med en motorcykel GPS får du oftest også flere muligheder, som f.eks. at kunne tilslutte et kommunikations system fra f.eks. Cardo og din telefon så du kan se hvem der ringer til dig når du er på farten.

I dag er har du naturligvis også mulighed for at bruge din mobiltelefon til at finde vej. Vil du benytte den mulighed, er en mobilholder uundværlig. Vi sælger derfor også smarte mobilholdere til din motorcykel.

Er du i tvivl om hvilken motorcykel GPS eller mobilholder du skal vælge til din motorcykel, er du velkommen til at kontakte os.

GPS og Mobil udstyr til MC

Underkategorier

 • Mobilholdere SP Connect

  SP-Connect er kendt for at lave mobilholdere til motorcykler, ekstremsport og hverdag hvor kvalitet og sikkerhed går op i en højere enhed. Det er efter vores mening klart den bedste løsning på markedet inden for mobilholdere til MC.

  Det nye SPC+ system har en indbygget magnet i coveret så det er lettere at klikke på og sidder endnu mere sikkert (25% stærkere montering). De nye SPC+ covers er desuden 40% tyndere og er Magsafe kompatibel så det er lettere at lade din mobil trådløst, både med SP-Connect SPC+ ladere men også med andre kompatible trådløse ladere. Vil du have det bedste så vælg SPC+

  Når du bestiller et sæt skal du bruge et mobilcover og et monteringsbeslag. Du bestiller bare det der passer bedst og hvis det ikke passer sammen så kontakter vi dig så vi får det rettet til. Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du er i tvivl om det er det rigtige du har bestilt.

 • Beeline moto navigation

  Beeline laver en minimalistisk navigationsenhed til dig der ikke vil have din mobiltelefon monteret på styret. En virkelig fiks og lækker løsning.

 • Andre GPS holdere og...

  Har du allerede en bil GPS som du gerne vil bruge på din motorcykel, så har vi et stort udvalg af tasker og holdere så du kan få den ordentligt monteret på din motorcykel.

Aktive filtre