SHOEI

Alle Shoei hjelme er håndlavede i Japan af, de bedste materialer, og er alle af den aller fineste kvalitet, hvor sikkerhed, design, aerodynamik, komfort og støj går op i en højere enhed.

Shoei har lavet hjelme siden 1958 og hører til blandt de bedste i verden, og er specielt kendt for deres meget sikre og lette sports hjelme samt en helt unik finish.

Shoei har igennem tiden leveret hjelme til adskillige verdensmestre i stor set alle klasser. Heraf kan nævnes Marc Marquez, der har taget ikke mindre end 6 verdensmesterskaber i Road Racing, med en Shoei hjelm på hovedet. 

Shoei sætter en ære i at lave verdens bedste hjelme, med sikkerhed, aerodynamik, komfort og lydsvaghed for øje. Shoei bruger desuden en helt speciel form for ventilation i deres hjelme, hvor luften ikke bare lukkes ind i hjelmen, men bliver ført rundt i kanaler i skallen, hvilket sikrer en bedre afkøling af hovedet end andre normale udluftnings metoder.

SHOEI

Underkategorier

 • Shoei Neotec3 flip-op

  Shoei Neotec3 er flip-op hjelmen til dig der ikke vil nøjes med det næstbedste. Hjelmen er håndlavet i Japan i og yderskallen er i AIM multi komposit fiber materiale, der sikrer lav vægt og top sikkerhed.

  Man har under udviklingen af Neotec3 benyttet sig af, alt den viden man har, fra bl.a. de testvindende forgængere, samt de mest moderne teknologier og hjelmen er designet i vindtunnel sådan at man får den bedst mulige aerodynamik samtidig med at man får det laveste støjniveau der er muligt.

  Kort sagt, er Neotec3 endnu en tophjelm fra Shoei, til den kræsne touring kører der vil have det bedste inden for flip-op hjelme.

 • Shoei Neotec II flip-up

  Shoei Neotec II er flip-op hjelmen til dig der ikke vil nøjes med det næstbedste. Hjelmen er håndlavet i Japan i og yderskallen er i AIM multi komposit fibermateriale, der sikrer lav vægt og top sikkerhed.

  Man har under udviklingen af Neotec II benyttet sig af, alt den viden man har, fra bl.a. de testvindende forgængere, samt de mest moderne teknologier og hjelmen er designet i vindtunnel sådan at man får den bedst mulige aerodynamik samtidig med at man får det laveste støjniveau der er muligt. Neotec II er den første hjelm fra Shoei der helt fra starten er designet til et SENA samtaleanlæg, så det kan indbygges uden at man ændrer på designet af hjelmen.

  Kort sagt, er Neotec II endnu en tophjelm fra Shoei, til den kræsne touring kører der vil have det bedste inden for flip-op hjelme.

 • Shoei GT-Air 3

  3. generation af Shoei's prisvindende fullface hjelm med solbriller, perfekt til der der kører sport, naked eller touring MC og vil have den bedst mulige full-face hjelm.

  Shoei GT-Air 3 er håndlavet i Japan og byder på gennemtænkte finesser i og kvaliteten er i absolut topklasse. Hjelmen er ECE 22.06 godkendt og forberedt til indbygning af Sena SRL3 samtaleanlæg der passer perfekt ind i hjelmen, så den også kan sikkerhedsgodkendes (ECE 22.06) med samtaleanlægget indbygget.

  GT-Air 3 er naturligvis designet i vindtunnel så man har fået en sublim aerodynamik og støjen så lav som overhovedet muligt.

 • Shoei GT-Air II

  Shoei GT-Air II sætter nye standarder for hvad du kan forlange af en full-face styrthjelm.

  Den nye Shoei GT-Air II er forbedret på alle måder i forhold til den testvindende forgænger GT-Air, har den nu mange forbedringer som f.eks. forbedret solbrille og den er forberedt til samtaleanlæg hvor montering ikke går ud over pasform og design.

 • Shoei EX-ZERO

  Shoei EX-ZERO er baseret på den gamle EX-serie fra 1980. Hjelmen bære stadig det klassiske look, men lavet med moderne teknologier.
  Hjelmene laves i 3 forskellige skal størrelser, for at give bedst mulig pasform. Skallen er lavet i 5 lags fibre, for at give den bedste sikkerhed.
  Vær opmærksom på at ved nogle modeller kan der forekomme lang leveringstid!

 • Shoei J.O

  Shoei J.O er hjelmen for dig der vil have en stilren retro hjelm i højeste kvalitet, hvor design og sikkerhed går op i en højere enhed.

 • Shoei J-Cruise Open-Face

  Shoei J-Cruise er Shoeis første åbne hjelm med indbyggede solbriller. J-Cruise er lige som alle de andre Shoei motorcykel hjelme håndlavet i Japan og af højeste kvalitet både når det gælder komfort og sikkerhed.

 • Shoei visir og tilbehør

  Shoei har i mange år produceret nogle af de fineste hjelme i verden og når du køber en Shoei hjelm er du sikret at få en håndlavet japansk hjelm af bedste kvalitet.

  Er du i tvivl om hvilket tilbehør der passer på netop din model, er du velkommen til at kontakte os.

Aktive filtre