MC Pleje

Vedligeholdelsen af din motorcykel er vigtig så den altid er i top stand og ser super flot ud.

Vi har et stort udvalg af produkter til når du skal vaske og pudse din motorcykel, men også til daglig smørring af kæde og andre bevægelige dele. Kort sagt har vi alt det du skal bruge for at holde din motorcykel i top stand.

MC Pleje

Underkategorier

 • Oliekit med filter og...

  Komplette oliekit til motorcykler, inkl. olie, oliefilter, oliefilterværktøj og pakninger.

 • MC vask og polering

  Vask og polering af er en vigtig del af den daglige vedligeholdelse af din motorcykel. Her finder du et udvalg af deprodukter vi anbefaler for at du kan holde din motorcykel skinnende ren.

 • MC kæde vedligeholdelse

  Vedligeholdelse af kæden på din motorcykel er en af de vigtigste ting i vedligeholdelsen af din motorcykel. Kæden skal altid være velsmurt så den kører med så lidt friktion som muligt, så du får det maksimale ud af motoren. Man kan sige at god kæde vedligeholdelse er den daglige tuning af din motorcykel, da en usmurt kæde let kan tage op til flere hestekræfter end en velsmurt kæde.

  Når du skal rense din kæde er det vigtigt at du altid bruger kæderens specielt til O-rings og X-rings kæder, samt at du ikke bruger en for stiv børste for at undgå at du beskadiger kæden.

  Efter at du har renset kæden er det så meget vigtigt at du smører den igen med kædespray eller voks beregnet til motorcykel kæder.

 • 4T Motorolie

  Her finder du et stort udvalg af 4T motorcykelolie, fra Motul og Motorex.
  Vi har mange forskellige typer 4 takt motorolie, så derfor er der med sikkerhed også en der passer til netop din motorcykel.
  Hvis du er i tvivl om hvilken type du bør hælde på din mc, så tag endelig kontakt til os, så vi kan være behjælpelige med at finde den helt rigtige olie til dig.

 • 2T Scooter Olie

  Her finder du 2T olie fra Motul og Motorex.
  Uanset hvilken model du køre på, har vi olien til din scooter.

 • MC smøring og...

  Det er vigtigt at smøre og beskytte din motorcykel efter at du har vasket eller affedtet den, så den kører perfekt og holdere sig pæn og fri for rust, ir og korrosion.

  Her finder du et bredt udvalg af produkter til netop smørring og beskyttelse af din motorcykel.

 • Additiver

  Her finder du vores udvalg i diverse benzin additiver

Aktive filtre