Beklædning

I vores store beklædnings afdeling, finder du alt hvad hjertet begærer, af MC beklædning til både herrer og damer.

Er du i tvivl om hvilken størrelse der passer netop dig er du velkommen til at kontakte os, eller at kikke forbi butikken så hjælper vi gerne med at finde noget det der passer.

Bemærk at der findes flere modeller i vores butik end her på hjemmesiden, men vi arbejder på at udvide udvalget.

Beklædning

Underkategorier

 • Dainese MC beklædning

  Italienske Dainese leverer beklædning og motorcykel udstyr af højeste kvalitet.

  Dainese er specielt kendt for deres rygbeskyttere og læder dragter  som betragtes som de aller bedste.

  Dainese laver alt i personlig udrustning til motorcykel brug, det meste kan findes her i underkategorierne, men du kan også finde flere Dainese støvler i kategorien støvler.

  Dainese er også meget involveret i roadracing hvor de gennem tiden har leveret tøj til de helt store stjerner son f.eks. Valentino Rossi, Barry Sheen, Max Biaggi og Kevin Schwantz.

 • Rukka MC beklædning

  Rukka logoRukka er et af de ældste og mest respekterede beklædnings mærker når man taler om MC beklædning.

  Rukka er finsk, og byder på lækre detaljer og de bedste materialer som Gore-Tex, Codura, D3O, Outlast og meget mere. Så du er sikret top kvalitet i både materialer, design og forarbejdning

  Alle Rukka jakker og bukser med Gore-Tex er dækket af en "livstids garanti" på vandtætheden.

  Vil du vide mere, og eller prøve et Rukka sæt, er du velkommen til at kontakte os eller at kikke forbi i butikken.

  Er du i tvivl om størrelsen, så find vores størrels guide længere nede på siden

 • Macna MC beklædning

  macna logoMacna laver alt i motorcykel beklædning der ligger i den højere ende af mellemklassen, med et sæt tøj fra Macna er du sikker på at få et rigtig godt sæt hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.

  Macna har hjemme i Holland så størrelser og pasform passer super fint på os nordeuropæere, så alt i alt er Macna et godt valg hvis du skal have dig et godt motorcykel sæt.

 • Riding Culture

  Never miss your next ride! Riding culture producerer lækkert, casual beklædning hvor sikkerheden ligger i materialet.

  Riding Culture har over 14 års erfaring med at producerer motorcykel jeans, der ikke bare er lige så stilsikre, som de er slidsikre, men også så utroligt komfortable at man kan bruge dem til hverdag. Et par jeans fra riding culture er et must have i enhver motorcykelists garderobe.

 • Motorcykel tøj outlet

  Gør et kup på motorcykelbeklædning!

  Her finder du nogle af vores Outlet varer fra blandede leverandører.

 • Rygbeskyttere
 • Motorcykel Støvler

  Her finder du vores udvalg i motorcykel støvler og motorcykel sko. En god motorcykel sko eller støvle er en vigtig både for komfort men også af sikkerhedsmæssige grund, da den er med til at beskytte dine fødder og skinneben mod både vind og vejr, men også hvis uheldet skulle være ude.

  Hvis du skal bruge en vandtæt støvle til touring brug, så anbefaler vi at du køber en vandtæt støvle, gerne med Gore-Tex, med lang skaft, da det er vigtigt at støvlen og bukserne laver et overlap så det ikke trækker og samtidigt kan holde vandet ude.

 • Casual Streetwear for...

  Vores udvalg i Casual Streetwear til motorcyklister er nøje udvalgt ud fra stil, komfort og sikkerhed.

  Her finder du bl.a. fede Jeans, hoodies, jakker og Sneekers med forstærkninger, så stærke at de er CE godkendt til motorcykel kørsel og du gør looket komplet med en fed T-Shirt. Et komplet og stilsikkert sæt til dig der elsker at køre motorcykel og ikke vil gå ned på sikkerheden.

 • Læderdragter

  Her finder du vores store udvalg af dragter til motorcykel brug, både på bane samt almindelig vej. Med en læderdragt er du sikret den højeste sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.

  Vi sælger primært læderdragter fra Italienske Dainese der leverer højeste kvalitet inden for læderdragter. Vi har også læderdragter fra Hollanske Macna, hvor du får smart design til en god pris.

 • Halskraver og...
 • IXON MC beklædning

  ixon logoIXON er et fransk mærke, hvor sikkerhed og design er i hovedsædet.

  IXON leverer smart motorcykelbeklædning til priser hvor alle kan være med.

   

 • Forcefield Beskyttere
 • Germas MC beklædning
 • Pleje af MC beklædning

  Her finder du alle de nødvendige produkter til vedligeholdelse af dit motorcykel tøj. God og korrekt pleje sikrer at dit udstyr altid er i topform.

Aktive filtre