Hjelme

En god styrthjelm gør klart turen bedre, sikkerheden skal naturligvis være i top, men komfort, aerodynamik, ventilation og ikke mindst støjniveau er også vigtige faktorer, når man skal købe en ny styrthjelm.. Er du i tvivl om størrelse eller vil du gerne have rådgivning i forbindelse med køb af styrthjelm er du velkommen til at kontakte os.

Vi har nøje udvalgt de bedste styrthjelme til vores shop så du er sikker på at få en styrthjelm der både er sikker og alle pengene værd.

Bemærk, at det ikke er alle str. vi har fysisk hjemme i vores butik.

Styrthjelme

Underkategorier

 • AGV

  Italienske AGV har produceret styrthjelme siden 1947 og producerer stadig i dag hjelme af højeste kvalitet.

  AGV har igennem tiderne leveret hjelme til mange af de største legender i motorcykel verden, heriblandt den 15 dobbelte verdensmester Giacomo Agostini og den stadig aktive legende Valentino Rossi.

  AGV har sat mange milepæle i historien, bl.a. producerede de allerede i 1954 den første fiber-styrthjelm nogensinde og i 2017 præsenterede de så verdens første fuld Carbon flip-op hjelm.

 • Schuberth

  schuberth size orangeSchuberth håndlaver deres hjelme i Tyskland og hører blandt de absolutte bedste i verden.

  Schuberth er specielt kendte for at lave ekstremt støjsvage hjelme i aller bedste kvalitet. Schuberth tilbyder tilmed 5 års garanti på alle Schuberth hjelme (kræver online registrering)

  Schuberth BB 2019Schuberth hjelme er nogle af de styrthjelme der vinder flest priser og tests, bl.a. har Schuberth vundet prisen som Best Brand i Motorrad 14 år i streg fra 2006 til og med 2019

   

 • SHOEI

  Alle Shoei hjelme er håndlavede i Japan af, de bedste materialer, og er alle af den aller fineste kvalitet, hvor sikkerhed, design, aerodynamik, komfort og støj går op i en højere enhed.

  Shoei har lavet hjelme siden 1958 og hører til blandt de bedste i verden, og er specielt kendt for deres meget sikre og lette sports hjelme samt en helt unik finish.

  Shoei har igennem tiden leveret hjelme til adskillige verdensmestre i stor set alle klasser. Heraf kan nævnes Marc Marquez, der har taget ikke mindre end 6 verdensmesterskaber i Road Racing, med en Shoei hjelm på hovedet. 

  Shoei sætter en ære i at lave verdens bedste hjelme, med sikkerhed, aerodynamik, komfort og lydsvaghed for øje. Shoei bruger desuden en helt speciel form for ventilation i deres hjelme, hvor luften ikke bare lukkes ind i hjelmen, men bliver ført rundt i kanaler i skallen, hvilket sikrer en bedre afkøling af hovedet end andre normale udluftnings metoder.

 • SHARK Helmets

  Franske Shark har produceret styrthjelme i høj kvalitet siden 1989 med fokus på sikkerhed, design og funktionalitet.

  Shark har igennem tiden været first mover flere gange og har bl.a. været de første til at producerer hjelme der var FIM # Racing 1 godkendt og også de første med en Flip-op der var P/J godkendt. Shark var desuden også først med en hjelm med integreret LED lys og helt tilbage i 1991 også de første der producerede hjelme med synlig Carbon.

  Shark er særligt kendte for deres EVO serie hvor man klapper fronten helt om i nakken så hjelmen er både full-face og åben hjelm i et.

 • Caberg

  Caberg er en Italiensk hjelm producent der har lavet hjelme siden 1974

  Caberg er specielt kendte for deres klap hjelme med integrerede solbriller til en fornuftig pris.

 • Nolan

  Her kan du finde en del af vores sortiment fra Nolan.

  Nolan er 100% italiensk kvalitet. Hjelmene er som oftest lavet i Lexan og har en god pasform samt en god finish.

  Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os.

 • Tilbuds hjelme

  Her kan du få et overblik over de bedste tilbud vi har på motorcykel hjelme. Der er her tale om gode, fejlfrie hjelme, der ikke fejler andet end at være udgået af vore program.

  Mange af vore MC hjelme på tilbud er tidligere tesvindere så det er her du kan spare mange penge ved at købe en motorcykel hjelm hvor farven og eller modellen ikke længere er aktuel.

  Selv om vi ofte køber stort ind for at lave et godt tilbud på en god motorcykel hjelm, så er der et begrænset antal MC hjelme på tilbud til rådighed, så det er først til mølle!

 • SMK hjelme

  SMK er designet i Europa og byder på fine detaljer og god kvalitet til fornuftige penge.

 • Tilbehør til hjelme

  Her finde du vores udvalg i hjelm udstyr

Aktive filtre