Schuberth

schuberth size orangeSchuberth håndlaver deres hjelme i Tyskland og hører blandt de absolutte bedste i verden.

Schuberth er specielt kendte for at lave ekstremt støjsvage hjelme i aller bedste kvalitet. Schuberth tilbyder tilmed 5 års garanti på alle Schuberth hjelme (kræver online registrering)

Schuberth BB 2019Schuberth hjelme er nogle af de styrthjelme der vinder flest priser og tests, bl.a. har Schuberth vundet prisen som Best Brand i Motorrad 14 år i streg fra 2006 til og med 2019

 

Schuberth

Underkategorier

 • Schuberth C5

  Schuberth C5 er femte generation af deres berømte klap hjelm. Det var Schuberth der opfandt klaphjelmen i 1998 og har lige siden udviklet og forfinet deres flip-op hjelme til den meget høje standard vi i dag ser i C5 hjelmen.

  Med mere end 20.000 udviklingstimer, 200 timer i vindtunnel og 400 timers test på de tyske veje, får du her et absolut topprodukt! Made in Germany, by Schuberth.

 • Schuberth S3

  Så er den her, den nye Schuberth S3 fullface hjelm, til både touring og sport, sætter baren endnu højere end dens testvindende forgængere S2 og S1. Schuberth S3 byder på top sikkerhed, super støjsvaghed og uovertruffen komfort, kort sagt, en helt igennem fantastisk fullface hjelm med indbyggede solbriller.

  Schuberth S3 er den første fullface hjelm fra Schuberth der er ECE 22.06 godkendt og forberedt til SC2 intercom (baseret på SENA 50 serien) så du får det ypperste i både hjelm og samtaleanlæg. Perfekt til dig der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller komfort.

 • Schuberth E2

  Den nye standard for Adventure hjelme er landet! Schuberth E2 Adventure hjelm byder på uovertruffen støjsvaghed, komfort og sikkerhed. Det perfekte valg for dig der vil have en Adventure hjelm fra absolut øverste hylde.

  August update: Bemærk at flere af farverne er i restordre ved Schuberth. Kontakt os for leveringstid.

 • Schuberth C3 PRO

  Schuberth C3 PRO er testet i 2013 som værende verdens mest støjsvare hjelm.

  C3 PRO er håndlavet i Tyskland, hvilket sikrer dig den højeste sikkerhed, kvalitet samt komfort. Hjelmen har vundet adskellige test bl.a. i Motorrad i 2015.

  Hjelmen har en super god pasform, og byder på mange lækre detajler som f.eks. indbygget solbrille og Anti Roll-off system.

 • Schuberth tilbud

  Her kan du finde de bedste tilbud på Schuberth motorcykel hjelme.

  Bemærk at det drejer sim om et stærkt begrænset antal hjelme, så det er først til mølle.

  Der er naturligvis tale om nye Schuberth hjelme, det er oftest bare udgåede farver og modeller. Der medfølger naturligvis også alt tilbehør, manualer osv. til hjelmene, ligesom garanti perioden er den samme som for alle andre Schuberth hjelme.

  Der kan dog godt være flere farver og modeller inde under de enkelte kategorier der også er på tilbud.

  Schuberth størelsesguide

  Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

 • Schuberth tilbehør

  Her kan du finde nyt visir mm. til din Schuberth hjelm.

  Kan du ikke finde det du søger er du velkommen til at kontakte os.

Aktive filtre