Forside

Du handler sikkert på vores hjemmeside, vi har haft fysisk butik siden 1983, og webshop siden 2003. Vi leverer hurtigst muligt, og hjælper gerne med at finde det rigtige og bytter med et smil.

Der desværre stadig varer som der er meget lang leveringstid på, varer der kan bestilles online ved os, kan være i restordre. Vi giver besked med leveringstid, hvis du bestiller noget som tager længere at levere end normalt, så finder vi en løsning.

Forside

Underkategorier

 • Motorcykler

  Her finder du vores udvalg af motorcykler.

  Er du på jagt efter en ny Suzuki der ikke er listet her? Så kontakt os så skaffer vi den.

 • Scootere

  Her finder du vores udvalg af scootere og knallerter i både 30km/h og 45km/h.

  Vi har solgt og serviceret scootere og knallerter i over 30 år og er autoriseret forhandler af scootere fra MotoCR, SYM og Peugeot. Vi giver desuden byens bedste service og du får altid vores køregaranti med gratis når du køber din scooter hos os.

 • Hjelme

  En god styrthjelm gør klart turen bedre, sikkerheden skal naturligvis være i top, men komfort, aerodynamik, ventilation og ikke mindst støjniveau er også vigtige faktorer når man skal købe en ny styrthjelm.. Er du i tvivl om størrelse eller vil du gerne have rådgivning i forbindelse med køb af styrthjelm er du velkommen til at kontakte os.

  Vi har nøje udvalgt de bedste styrthjelme til vores shop så du er sikker på at få en styrthjelm der både er sikker og alle pengene værd.

 • Beklædning

  I vores store beklædnings afdeling, finder du alt hvad hjertet begærer, af MC beklædning til både herrer og damer.

  Er du i tvivl om hvilken størrelse der passer netop dig er du velkommen til at kontakte os, eller at kikke forbi butikken så hjælper vi gerne med at finde noget det der passer.

  Bemærk at der findes flere modeller i vores butik end her på hjemmesiden, men vi arbejder på at udvide udvalget.

 • Intercom

  Bluetooth, Interkom, motorcykel samtaleanlæg, kært barn har mange navne.

  Et moderne intercom anlæg giver dig ikke bare mulighed for at tale med din passager, men du kan også tale med andre motorcykelister, tale i telefon, få kørselsvejledning og høre musik, ja mulighederne er næsten uanede.

  Du finder her vores store udvalg af intercom anlæg der både kan være universale, men også en hel del der er skræddersyet til netop en specifik hjelm. Ved du ikke hvilket anlæg der passer til netop din styrthjelm, så send os en mail.

 • MC udstyr

  Her finder du en masse udstyr til din motorcykel, som sidetasker, varmehåndtag, kåbeglas, motorcykel værktøj osv.

 • MC Pleje

  Vedligeholdelsen af din motorcykel er vigtig så den altid er i top stand og ser super flot ud.

  Vi har et stort udvalg af produkter til når du skal vaske og pudse din motorcykel, men også til daglig smørring af kæde og andre bevægelige dele. Kort sagt har vi alt det du skal bruge for at holde din motorcykel i top stand.

 • Gavekort og gaveideer

  Gaven til manden der har alt!

  Alle kan bruge et gavekort, og du kan nu købe det online. Vi sender alle gavekort portofrit, vi tillægger bare prisen for portoen til beløbet på gavekortet.

 • Størrelsesguide

  Her finder du vores størrelsesguider fra de forskellige mærker vi fører

Aktive filtre