Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

 • 10.999,00 kr. - 64.985,00 kr.

Vægt

Vægt

 • 83 kg - 238 kg

Farve

Farve

Scootere

Her finder du vores udvalg af scootere og knallerter i både 30km/h og 45km/h.

Vi har solgt og serviceret scootere og knallerter i over 30 år og er autoriseret forhandler af scootere fra MotoCR, SYM og Peugeot. Vi giver desuden byens bedste service og du får altid vores køregaranti med gratis når du køber din scooter hos os.

Scootere

Underkategorier

 • Nye scootere

  Her finder du vores udvalg af nye scootere og knallerter i både 30km/h og 45km/h.

  Vi har solgt og serviceret scootere og knallerter i over 30 år og er autoriseret forhandler af scootere fra MotoCR, SYM og Peugeot. Vi giver desuden byens bedste service og du får altid vores køregaranti med gratis når du køber din scooter hos os.

 • Brugte scootere

  Her finder du vores udvalg af brugte scootere og knallerter i både 30km/h og 45km/h.

  Vi har solgt og serviceret scootere og knallerter i over 30 år og er autoriseret forhandler af scootere fra PGO, MotoCR, SYM og Peugeot. Vi giver desuden byens bedste service og du får altid vores køregaranti med gratis når du køber din scooter hos os.

 • Maxi Scootere

  Her finder du vores udvalg af Maxi Scootere. Maxi Scootere er scootere der kræver et motorcykel kørekort for at køre. alt efter kubik og ydelse kan de køres på kørekort i kategorierne A1, A2 og A.

  Vi har solgt og serviceret scootere og knallerter i over 30 år og er autoriseret forhandler af scootere fra Suzuki, PGO, MotoCR, SYM og Peugeot.

Aktive filtre