Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

 • 195,00 kr. - 5.498,00 kr.

Intercom

Bluetooth, Interkom, motorcykel samtaleanlæg, kært barn har mange navne.

Et moderne intercom anlæg giver dig ikke bare mulighed for at tale med din passager, men du kan også tale med andre motorcykelister, tale i telefon, få kørselsvejledning og høre musik, ja mulighederne er næsten uanede.

Du finder her vores store udvalg af intercom anlæg der både kan være universale, men også en hel del der er skræddersyet til netop en specifik hjelm. Ved du ikke hvilket anlæg der passer til netop din styrthjelm, så send os en mail.

Intercom

Underkategorier

 • Cardo Intercom

  Cardo leverer nogle af markedets bedste trådløse interkom anlæg til motorcykel brug. Cardo Scala Rider serien har siden 2004 være noget af det ypperste, og har gentagende gange, ved lancering af nye modeller flyttet grænserne for hvad man kan forvente af et headset til motorcykelbrug.

  Cardo fokuserer ikke bare på funktionalitet, men også på kvalitet og har derfor lavet et samarbejde med JBL for at give dig den bedste lydoplevelse muligt i et motorcykel kommunikations anlæg..

 • SENA interkom

  Sena er den nye spiller på det danske motorcykel interkom marked, og leverer interkom løsninger af høj kvalitet og teknisk standard.

  Sena har mange forskellige løsninger, bl.a. "usynlige" løsninger til Schuberth, Shoei hjelme, og de fleste giver mulighed for ubegrænset interkom over mobildata, via mobil app der kan fåes til både Android og Apple mobiltelefoner.

  Med aftalen fra 2017 som leverandør til de nye Schuberth hjelme, vil der med garanti komme mange SENA interkom anlæg på gaden, så du kan få flere venner at kommunikerer med.

 • AGV interkom

  Aerodynamic communication system for AGV helmets - Vil du have et samtaleanlæg i din AGV hjelm? Så anbefaler vi altid det originale anlæg fra AGV.

  AGV samarbejder med de bedste producenter i verden om at lave det perfekte interkom anlæg til deres hjelme så du kan få den bedste oplevelse med kommunikation til din AGV hjelm.

 • Schuberth SRC

  Schuberth SRC samtaleanlæg er designet specielt til Schuberth hjelme, og er det optimale valg, der giver den bedste oplevelse af motorcykel kommunikation nogen sinde.

  Kombinationen af Schuberths meget støjsvage hjelme og Cardos interkom anlæg gør dette til det optimale valg for dig der vil have det bedste.

  Schuberth SRC anlægene er en del af Cardos økosystem, er derfor fuldt kompatible med alle Cardo Scala Rider profukterne.

 • Shoei SRL interkom

  Her finder du et interkom anlæg der passer specifikt til din Shoei Hjelm, så du ikke skal have en klump monteret på siden af hjelmen.

  Hvis du er i tvivl om hvad der passer på din hjelm, så skriv til os så hjælper vi gerne.

Aktive filtre